Şimdi Ara

PS3 ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ps3 de sari isik gorup servise vermistim servisten bugun aldim makinayi yeni almisim gibi ayarlarini yaptim heralde fabrika ayarlarina dondurduler ici bostu her neyse eski kullandigim hesabimi girip online oldum bikac oyun taktim ornegin mw2 tekken 6 flan oyunlara giriyorum tropy bilgileri tamamlanamadi deyip oyundan atiyo veya tekken 6 da oyun baslamadan install tropy setting yapiyo % 85 de kalip tamamlanmiyo yine oyundan atip menuye donuyo bu sekilde bazi oyunlara giremiyorum gow colection da denedim bi sorun cikmadi oynayabildim bilgisi olan varmi bazi oyunlara neden giremiyorum bozulmadan once mw2 de flan sorun cikmiyodu cevaplayan arkadaslara tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 7 Ocak 2010; 1:13:06 >

• arkadaslar yokmu boyle bi durumla karsilasan
  • Sorunun cevabını bilemiyorum ama bu tip sorularınızı lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_12966423/mpage_65/tm.htm

başlığında sorunuz.
  • Geçmiş Olsun aga ne yaptın ya
    demek sende Güneşi Gördün ha :) nasıl oldu ya anlamış değilim Youtube çözümü war biliyorum bakarsan
  • Hocam trophy sync sorunu yaşıyosun . Bu sorunu en kolay şekilde aşmak istiyosan listendeki bi arkadaşının isminin üzerine gelip trophy karşılaştırmayı seç . oyun içinden trophy yüklemeye çalışıldığında bu tip sorunlar olabiliyo fakat ps3 ana menüdeyken benim dediğim şekilde yaparsan büyük ihtimalle sorunun çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.