Selam arkadaşlar yarın sabah monitor almaya gidiyorum sizce bu monitor uygunmudur ? goruntude sorun yaşamam inşallah , full hd dimi birde orda bulamadım da ama hdml yazıyor :) . goruntude sorun olmaz herhalde yanlardan fln . Ses olayını nasıl halledicez . Birde sizin fikriniz varsa soyleyin gidip onu alıyım
arkadaşlar birde bu moniorde hdcp destedgi var dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: LastOnline
Selam arkadaşlar yarın sabah monitor almaya gidiyorum sizce bu monitor uygunmudur ? goruntude sorun yaşamam inşallah , full hd dimi birde orda bulamadım da ama hdml yazıyor :) . goruntude sorun olmaz herhalde yanlardan fln . Ses olayını nasıl halledicez . Birde sizin fikriniz varsa soyleyin gidip onu alıyım
Uygundur. 1080p yani full hd. HDMİ ile veya dvi to hdmi kablosu ile bağlaman gerekir. Eğer dijital ses sitemin yoksa , bunun için dönüştürücüler mevcut. Kutudan çıkan kablonun kırmızı ve beyaz uçlarını kullanarak ses alabilirsin.
gayet uygundur.
hayırlı olsun
çok çok sağloun arkadaşlar zaten monitorun kulaklık çıkışı var ordan baglancam sonra donusturucu alırım birde kulklık çıkışından baglayamazmıyım eski model 5+1 m varda
quote:
Orijinalden alıntı: LastOnline
çok çok sağloun arkadaşlar zaten monitorun kulaklık çıkışı var ordan baglancam sonra donusturucu alırım birde kulklık çıkışından baglayamazmıyım eski model 5+1 m varda
5+1 inde optik ses çıkışı yok mu ?
o nasıl oluyor 3 tane çıkışı var yeşil sarı mavi . diğerleri kolonları girişleri