Şimdi Ara

( PS3 ) - AĞUSTOS - FİFA 15 TURNUVASI ŞAMPİYONU TOTTENHAM ( KOBE_24 ) !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tottenham 3 - 2 Porto

Tebrikler.

Böylelikle maçlarımı bitirmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 14 Ağustos 2015; 20:20:06 >
  • Porto 4-2 Napoli

Napoli 0-2 Porto

Tebrikler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir4554 -- 14 Ağustos 2015; 21:01:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napoli ve Tottenham ile olan maçlarım bitti Lazio olan arkadaşla kaldı sadece bu gece 3 e kadar açığım

• Benfica 2 - 3 Schalke
    Schalke 1 - 3 Benfica
    Turnuva böylelikle bitti herkese başarılar diliyorum şanssız bir turnuva geçirdim .

• Arkadaşlar önemli bir duyuru yapayım .
    Bu turnuva bittikten hemen sonraki gün OLUMNEDİYON (2.hesabı Etmxz)
    Nickli arkadaşımla müthiş bir turnuva düzenleyeceğiz . Ben onun yardımcısı olacağım birlikte anlaştık yeni fikirler üretmeye çalışıyoruz . Ve bu turnuva büyük ihtimalle rozet ödüllü olacaktır . Umarım bu turnuva erken biter , katılımlarınızı bekliyoruz. Turnuva 16 kişi olacaktır . İyi oyunlar dilerim.

• Yanlışlıkla rozet ödülü yazmışım arkadaşlar rozet deği rütbe ödülü var .

•  ( PS3 ) - AĞUSTOS - FİFA 15 TURNUVASI ŞAMPİYONU TOTTENHAM ( KOBE_24 ) !!!
  • B ve C gruplarına maçlarını tamamladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum.

--------------------------------------

A Grubu :

Oynanmayan maçlar :

Lazio - Porto
    Porto - Lazio
    -------------
    Napoli- Lazio
    Lazio - Napoli

@Lazio : Oynanmamış 4 maçın bulunmakta... başlıkta turnuvaya kayıt mesajın haricinde mesajın bulunmuyor. Lütfen oynamadığın maçlar için arkadaşların ile iletişime geç.
  • D Grubu :

Oynanmayan maçlar :

Milan-Bor. M'gladbach
    Bor. M'gladbach-Milan
    ----------------------------
    Monaco-Bor. M'gladbach
    Bor. M'gladbach-Monaco
    -------------------------
    Monaco-Milan
    Milan-Monaco

@Milan,Bor. M'gladbach,Monaco : Grupta sadece 2 şer maçınızı oynamışsınız.Lütfen gruptaki diğer arkadaşlarınız ile iletişime geçip,maçlarınızı yapınız.

@Bor. M'gladbach : başlıkta turnuvaya kayıt mesajın haricinde mesajın bulunmuyor. Lütfen oynamadığın maçlar için arkadaşların ile iletişime geç.
  • Lazio 3-6 napoli

2. maç oynanamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha seri ve iletişim halinde olursanız herkes daha çok rahatlar . Biz kuracağımız turnuvaya alımları başlattık ön kayıt yaptıran bazı arkadaşlar var , kayıt için bana pm atınız . OLUMNEDİYON ve Ben turnuvanın yöneticisi olacağız. Online olan ve devamlı iletişim halinde olan , maçlarını aksatmayan arkadaşları bekliyoruz . Bu turnuvada sistemde ufak değişiklikler düşünüyoruz ve yapacağız. Arkadaşım konuyu Pazartesi veya Salı günü açacaktır katılımlarınızı bekliyoruz.

• Arkadaslar is durumundan dolayi sehir disina cikmak zorunda kaldim ve oyuna giremiyorum
    Elimde olmayan bu nedenden dolayi turnuvadan cekilmek zorundayim.emegi gecen herkezden ozur dilerim.

• Napoli 2-1 Lazio

çok çekişmeli bir maçtı 87 de şansıma mertense bir pas tutturdum oda sağolsun attı

bizim grupta sadece lazio porto maçları kaldı ama porto 2 maçıda kaybetmedikçe birşeyi değiştirmiyor zaten
  • Porto lazio maçları pazartesi tamamlansa olur mu bütün arkadaşlarda uygun görürse lütfen

• Grup maçları tamamlanmıştır arkadaşlar :

( PS3 ) - AĞUSTOS - FİFA 15 TURNUVASI ŞAMPİYONU TOTTENHAM ( KOBE_24 ) !!!

A Grubu :

Porto-Lazio maçları, Porto nun iletişim eksikliği sebebi ile Lazio takımı 1-0 1-0 hükmen galip sayılmıştır.

D Grubu :

Inter hariç, diğer üç takımın sadece 2 maç oynaması sebebi ile kural gereği, D grubundan sadece Inter çeyrek finale katılmaya hak kazanmıştır.

-----------------------

Çeyrek Finale katılacak son takımı belirlemek için; A,B,C gruplarının üçüncüleri yani Porto,Sevilla ve Schalke04 4 maçlık playoff turu oynayacaktır. Kazanan takım çeyrek finale katılma hakkı kazanacaktır.

• Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

Grup maçları tamamlanmıştır arkadaşlar :

( PS3 ) - AĞUSTOS - FİFA 15 TURNUVASI ŞAMPİYONU TOTTENHAM ( KOBE_24 ) !!!

A Grubu :

Porto-Lazio maçları, Porto nun iletişim eksikliği sebebi ile Lazio takımı 1-0 1-0 hükmen galip sayılmıştır.

D Grubu :

Inter hariç, diğer üç takımın sadece 2 maç oynaması sebebi ile kural gereği, D grubundan sadece Inter çeyrek finale katılmaya hak kazanmıştır.

-----------------------

Çeyrek Finale katılacak son takımı belirlemek için; A,B,C gruplarının üçüncüleri yani Porto,Sevilla ve Schalke04 4 maçlık playoff turu oynayacaktır. Kazanan takım çeyrek finale katılma hakkı kazanacaktır.

Hocam Monaco katılmayacak mı?

• teşekkürler sağolasın
  • Monaco katılmayacak, iki sebebi var :

1- kurallar gereği, grup maçlarından en az 4 ünü tamamlaması gerekiyor.

2- 2 gün önce turnuvadan çekildiğine dair mesaj attı.
  • Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    "Grubunda 4 maçtan az yapan arkadaşlar, puan durumunda 1. yada 2. olsalar bile kesinlikle çeyrek finale çıkamayacaklardır."

Kuralı böyle yazmışsın da insocum şimdi ben arkadaslara ulasamadim her yerden yazdim ettim.onlarla mac yapamadigim icin benim magdur olmam anlamsiz degil mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.