Khalkedon'da 730TL ye 320GB Pal 2 Yıl Sony Avrasya garantili makina satıyorlar. Kendilerine güvenebilirsiniz. Bu işi yapan dürüst esnaflardan biridir.
Khalkedon gg de yok istanbulda satış yapıyor ama şu aralar istye gitme gibi bir ihtimalim yok. orada olan arkadaşlarım var onlarda anadolu yakasında gitmek eziyet olacak. gg de goldgames diye birivar oda orjinal satıyor 879 istiyor sorduğum sorulara hep cevap verdi. hdd ye oyun atınca garanti gidiyormuş ama orjinale çevirip garantiye gönderilebilir ürün hiç açılmıyosa zaten onlarda bilemez ama azda olsa çakma ihtimalleride var tabii dedi ki ürünü satayım diye yalan söylemiyor faturada kesiyormuş.
ggnin 6 taksit kampanyasını bekliyorum gold bilgisayardan 777 ye almayıda düşünüyorum kararsızım halen... orjinal iyi ama oyun pahalı
Kahraman elektronikten aldım dün sipariş verdim bir çok satıcıyı aradım en ilgili Kahraman ile World idi onlarda ortaklarmış sanırım.. 2. kolun şarjını ve 1 adet orjinal oyun da verdi sağolsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme