quote:Orijinalden alıntı: Musluk_Suyu yu-ma-tu fiyat güzel ama ucuz etin yahnisi olayına dönmesin bunlar üç kardeş kurdular dükkanı YU-suf,MA-hmut ve TU-rgut abi..malları iyidir..hemşerimdir..ben kefilim bozulmaz
quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? sen ps3 ü bırak beyin al bedava nasıl olsa. Üstüne laf söylenmesin bence
quote:Orijinalden alıntı: Musluk_Suyu ps3 alıcam ne marka tavsiye dersiniz. cevaplar benim için önemli Sunny den şaşma . quote:Orijinalden alıntı: inanmayan denesin quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? sen ps3 ü bırak beyin al bedava nasıl olsa. Üstüne laf söylenmesin bence O zaman niye msj atıosn .
quote:Orijinalden alıntı: Cherkez26 sony alma kanka cok dandik diyolar sony s. et boşver bilmediğim markayı almam ben kalite olacak
quote:Orijinalden alıntı: Musluk_Suyu quote:Orijinalden alıntı: Cherkez26 sony alma kanka cok dandik diyolar sony s. et boşver bilmediğim markayı almam ben kalite olacak harbi sony çok dandik yapıyor. en iyisi mony
quote:Orijinalden alıntı: Musluk_Suyu ps3 alıcam ne marka tavsiye dersiniz. cevaplar benim için önemli zigot terkk
quote:Orijinalden alıntı: Are This Me quote:Orijinalden alıntı: Musluk_Suyu ps3 alıcam ne marka tavsiye dersiniz. cevaplar benim için önemli zigot terkk