Şimdi Ara

PS3 almak istiyorum yardim edebilirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ss istiyormusun :)orginalmı değilmi diye
  • Ps3 alınır herturlu PS4 de oynayacak birtek BF4 var PS3 seni rahat 1 hatta 2 sene oyalar.

Ben ilk firsatta alicam PS4 u PC sahibiyim ve zamaninda PS3 um vardi diye o yuzden ozellikke iyi bir PC ye sahio değilsen almalisin mutlaka.
  • Arkadaşlar son olarak teknosa webe özel bir firsat var
    Ps3 ss 500gb+unc3+last of us+50 tl hediye çeki. 849 tl kafamda deli sorular
  • zaubern kullanıcısına yanıt
    makine güzel oyunlar güzel. ps4 almayacaksan bu oyunları da oynamadıysan kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Kardeşim sana tavsiyem ps3 alma az sabret ps4 al 1000 tl ye düşer fiyatı yaza kadar ps3 öıkan oyunların geafiklerine önem vermiyorlar pek insanlar yeni nesile geçsin diye ama yinede senin bileceğin iş bu saaten sonra ben olsam ps3 e 500 600 tl vermem.

yaza kadar 1000 tl mi hangi kafadasın sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaubern

Arkadaşlar son olarak teknosa webe özel bir firsat var
    Ps3 ss 500gb+unc3+last of us+50 tl hediye çeki. 849 tl kafamda deli sorular

849 çok fazla o fiyata güvendiğin yerden 2. el yanında tonla oyunla al daha mantıklı yada gg de süper slimler bir ara tek başına 450 tl di yanlış hatırlamıyorsam bence başka yerden al
  • bende senin gbi cok dusundum 1 ay once syd den dukkan garantili,super slim 500gb +fifa 14 700 e aldim. eurasia garanti istiyosan teknosadan al ama 200 tlye yakin fark var. golddan falan alma bosuna. iyiiki de almisim keske daha once alsaydim
  • kardeş gel satayım sana 500 gb + kırık + çift orjinel kol acil paraya sıkıştığım için satıyorum çok çok temiz dua edeceksin bana :) özelden mesaj at
  • kardeş gel satayım sana 500 gb + kırık + çift orjinel kol acil paraya sıkıştığım için satıyorum çok çok temiz dua edeceksin bana :) özelden mesaj at
  • zaubern kullanıcısına yanıt
    Ps3 almaya kkarar verdiysen güzel paket bulmuşsun hocam ama kafan karışıksa asgari 1000tl daha katarsın bu fiyata ps4 alırsın tabi bulursan:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Bu arada ps3 super slimlerde kirildi. Syd ve gnd de satista.yaninda 1tb harici disk ile 1.000 tl civari. Cobra ode kullaniyorlar.
    Alan kullanan var mi .

Nasildir?

Multiplayer da BAN tehlikesi varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende merak ediyorum ban tehlikesi varmı?

Ayrıyeten ben tam bilmiyorum soracağım soru çok cins olabilir cahilliğime bağışlayın...
    Kırılmış bir ps3 slim alınınca;
    1) online oynayabilir miyiz?
    2) PSN plus a üye olabilir miyiz. Üye olabilirsek ps3 kırıldığından dolayı ban tehlikesi olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_salih -- 3 Ocak 2014; 20:53:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam golddan 629 tl ye hiç kaçırma hemde güvenilir site.
  • şahsen 2. el güvenilir birileri bulabildiğin sürece daha mantıklı 3 oyunla filan
    600 e alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.