Şimdi Ara

PS3 Almalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MetehanKlc24

Hani GTA V kesin alıcağım, bir oyun almam, onun yerine psn üyeliği alır mp oynarım. Oyun zaten ne ararsan var :) Yarış oyunu gibi, e OpenWorld oyun zaten. Ps3 istiyordum da, tereddütte kaldım. Sonuçta daha yeni ve de Ps4 yani :D

Aynı oyun açıkçası Ps3'de de var; tabi grafikleri downgrade yemiş gibi. Grafik aşırı önemli değil ise Ps3'de de oynanılabilir GTV; fakat Ps4'de alacağınız oyunlar çok yok. Ben güzel oyunları beklerim falan diyorsanız ve oyunları da atımlık oynuyorsanız ps4 daha makul olur anca. Ben dayanamayıp ps4 de aldım. 2 oyun var elimde. Bir iki tane daha alacağım sonra. Başka da oyun alırmıyım bilmiyorum. Çünkü "şunu kesin alıp oynayayım" dediğim oyun o 4 oyundan fazla değil. Şuan için tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 23 Mayıs 2015; 19:25:05 >
  • Atımlık oyun derken ne demek istediniz? Yani iyi birkaç oyunun dışındaki uydurukları mı? Onları zaten almam. GTA V , Ac Unity, Fifa yada 2K14-15, Mortal Kombat X alırım herhalde. Onun dışında gelecek oyunları beklerim.
  • quote:

Atımlık oyun derken ne demek istediniz? Yani iyi birkaç oyunun dışındaki uydurukları mı? Onları zaten almam. GTA V , Ac Unity, Fifa yada 2K14-15, Mortal Kombat X alırım herhalde. Onun dışında gelecek oyunları beklerim.

Atımlık derken, Ps4 başında uzun süre vakit geçirmemeyi kastediyorum. Yani bir oyunu 2-3 günde veya daha az sürede bitirip rafa kaldıracaksanız, zaten oyun yok fazla, köşede alet yatar durur yani. Yeni çıkacak oyunların da yolunu gözlerim diyorsanız, elbette Ps4 daha iyi bir çözüm; fakat Ps3'e göre oyun dağarcığı fazla değil.
  • Ya galiba Ps4 alıcam. Hani Ps3'te çok oyun var ama ömrü kalmadı ve grafikler :) Bilgisayar almayı düşünüyordum ama hiç bir şekilde ömrü Ps4 kadar olamaz.Toplama zaten olmaz il dışına çıkıyorum. E geriye bir o kalıyor. Ha oyun fiyatları da tuzlu, ama onuda artık hallederim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para biriktirip ara arasıra oyuna yatırıyordum. Şimdi pc olmayınca para artar, onları biriktiririm. Dede, anneanne gezmeleri de var :D

• quote:

Para biriktirip ara arasıra oyuna yatırıyordum. Şimdi pc olmayınca para artar, onları biriktiririm. Dede, anneanne gezmeleri de var :D

Pc yoksa az biraz düşün derim o zaman. Ps4 aldın mı oyun her türlü sorun. Kardeşlik kullanırım falan diyorsan az biraz durulur, lakin gene de oyunlar tuzlu. Tabi sen bilirsin, benden uyarması.
  • Işte bu konu tereddüt. Bir arkadaş da almayı düşünüyor ps4 hani onunla oyun takas falan yaparmıyız ki. Olursa çok fena kar olur. Pc nin olmaması ne kadar büyük eksi olur?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.