Şimdi Ara

PS3 an error has occurred and you are no longer synced with the online match ps3 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maç başlıyor 1 dakika sonra atıyor bu hatayı veriyor sorunu yaşayan çözebilen varmı ps3..

an error has occurred and you are no longer synced with the online match ps3

• Hadi cozulsun su durum ya. hangi online maca girsem 4 DKdolmadan atiyor . Var mi fikri olan ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha onceden ps3 e jailbreak yuklemisseniz buyuk ihtimal ban yemissinizdir, diye diye dusunuyorum.

umarm en kisa zamanda cozersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

daha onceden ps3 e jailbreak yuklemisseniz buyuk ihtimal ban yemissinizdir, diye diye dusunuyorum.

ben öle bişey yapmadım . herşey orjinal. sadece fifa 13 ü kardeşlikle almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

quote:

daha onceden ps3 e jailbreak yuklemisseniz buyuk ihtimal ban yemissinizdir, diye diye dusunuyorum.

saadece fifada yapiyor ise, ortak aldiginiz arkadasla ayni anda online oldugunuz icinde olabilir

• quote:

Hadi cozulsun su durum ya. hangi online maca girsem 4 DKdolmadan atiyor . Var mi fikri olan ¿

Volkan gece hem ps3 e hemde fifaya güncelleme geldi bu yüzden hatayı almış olmalısın
  • quote:

quote:

quote:

saadece fifada yapiyor ise, ortak aldiginiz arkadasla ayni anda online oldugunuz icinde olabilir

ayni anda derken ay ID ile demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

Hadi cozulsun su durum ya. hangi online maca girsem 4 DKdolmadan atiyor . Var mi fikri olan ¿

Volkan gece hem ps3 e hemde fifaya güncelleme geldi bu yüzden hatayı almış olmalısın

dur bakalım bu akşam yapmaz inşallah. deneyecem tekrar. oynadım aslında dün fakat çok sık gitti. inşallah bugün olmaz. sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.