Şimdi Ara

Ps3 Av Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum 15 Günlük Tatil Geldi e Bende Şu Kötü Karnem İçin Kendime Bi Hediye Almak İstiyorum Yani Playstation 3 Her Neyse...

Şimdi Evde Normal Bir Tüplü TV var Daha Sonra LCD Alınıcak Şimdilik Ben AV Multi Den Bağlasam PS3 ü Daha Sonra LCD de Felan Görüntü Kaybı Yaşarmıyım ?

Birde LCD de Mesela Bütün Özellikler Full HD 1080p vb... PS3 Görüntü Ayarlarında TV ye Göre Desteklediği Tüm Formatlarımı İşaretlicez Yoksa Oyuna Göremi Veya Hangisi Daha İyi Olur ?

Birde Bu DVD Blu-Ray İzlerken Fark Eder mi Ayarlar ?

Ayrıca Çok Soru Sordum ama Şu Sorucağımı da Soruyım da Aradan Çıksın Yeni Konu Açıp Forumu Kirletmeyelim...

Playstation 3 Son Updateyle Birlikte Bilgi Aktarımı nı Okumuştum Yine Forum Donanım da Bu Aktarım Nasıl Oluyo Bluetooth Felan mı Çünkü Kuzenimde Bir Sürü Demo Var Rica Edicem Verirse Alıcam Bunları Nasıl Alabilirim Flashdisk ya da Şu PS3 den PS3 e Bilgi Aktarımıyla mı ?

Çok Teşekkür Ederim Şimdiden Çok Soru Sordum

• quote:

Şimdi Evde Normal Bir Tüplü TV var Daha Sonra LCD Alınıcak Şimdilik Ben AV Multi Den Bağlasam PS3 ü Daha Sonra LCD de Felan Görüntü Kaybı Yaşarmıyım ?

görüntü kaybı neden yaşayacaksın ki? tüplü tv de en basit çözünürlükte oynayacaksın, lcd alınca hdmi den bağlayıp 720p yada 1080p de oynayacaksın.

quote:

Birde LCD de Mesela Bütün Özellikler Full HD 1080p vb... PS3 Görüntü Ayarlarında TV ye Göre Desteklediği Tüm Formatlarımı İşaretlicez Yoksa Oyuna Göremi Veya Hangisi Daha İyi Olur ?

ps3 ten tüm görüntü seçeneklerini işaretle. oyuna göre kendisi otomatik ayarlıyor ps3.

quote:

Birde Bu DVD Blu-Ray İzlerken Fark Eder mi Ayarlar ?

etmez. ama region bölge farkeder. pal ps3 te ntsc film izlenmez.

son sorun hakkında bi bilgim yok

• Cevaplarınız için Çok Teşekkür Ederim ama Kendi Paramla Alıcağım İçin İnsan Değerini Biliyor ya Dikkat Ediyo Eğer Bir Defarmasyon Olursa Grafiklerde Diye Korktum Tekrar Teşekkür Ederim de Şu Filmler Hakkında PAL/NTSC Farkı Değildi Şu Görüntü Ayar Kutucukları Hakkındaydı d Cevabımı Aldığım İçin Gerek Kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.