Şimdi Ara

PS3 BAG VE MASK İSTEYEN VARMI?(resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mask'ın Degişik Versiyonları Yokmu Arkadaşım'a Gösterdim Çok Hoşuna Gitti Ama Şeklini Ve Rengini Begenmedi Yani En Azında Mask Takılı Oldugu Belli Olması İçin Kıyısında Köşesinde Farklı Bir Renk Olsa Daha Güzel Olacak
  • evet çanta baya güzel beni de eline geçtiği zaman pm den bilgilendirirsen sevinirim...
  • Bende bir çanta alırım geldiğinde pm lütfen.
  • PS3 için özel üretim çanta mı!

Hangi şirket yapmış!? Bir link verir misin!?

Oğuz...

NOT: Bu arada çanta çok ufak ve kullanışsız geldi bana! İçine PS3 bile zor sığmış baksanıza!

Bunun oyunları var, kontrolörleri var, kabloları var vs...

Bir de ince gibi! Daha kalın, yere düşerse darbeyi emecek birşey beklerdim!

Bir link verirsen iyi olur! Bana pek Ps3 için gelmedi de!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahahamuhahahaha -- 28 Kasım 2007; 13:09:43 >
  • arkadaş konuyu açınca ortadan kayboldu herkes yazıyo ama gerçi ben sormuştum korumaları felan varmış düşünce bile bişi olmaz diyor ayrıca kablolar ,ç,n yer varmış
  • Hmm. Ama ben hala bu ürünün official olup olmadığını bilmek istiyorum!

Şimdi ben de alır bir PS3 yazarım kenarına pazardan aldığım çantanın al sana PS3 çantası dimi

Olum uyanık olmak gerek sonuçta...

Oğuz...

NOT: Arkadaşı yalancılıkla sunçlamıyorum, uyanık olmalıyız diyorum dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahahamuhahahaha -- 28 Kasım 2007; 13:26:00 >
  • çanta burdan bakınca çok kırılgan görünüyor ps2 çantam var benim beton gibi maskeyi derseniz benim oğlum bunu görünce korkar yaww geçen gün darkness in kapağını görmüş en az 15 kere baba bu kim dedi daha 3 yaşında bende dedim cekkk o oğlum benim arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kngndz

çanta burdan bakınca çok kırılgan görünüyor ps2 çantam var benim beton gibi maskeyi derseniz benim oğlum bunu görünce korkar yaww geçen gün darkness in kapağını görmüş en az 15 kere baba bu kim dedi daha 3 yaşında bende dedim cekkk o oğlum benim arkadaşım

Sen babamıydın!? Pardon abi

Ben de sana oğlum diyorum 26 yaşında

Affet!!!

• sorun değil oğuzcuğum sen keyfine bak
    quote:

Orjinalden alıntı: hahahamuhahahaha

quote:

Orjinalden alıntı: kngndz

çanta burdan bakınca çok kırılgan görünüyor ps2 çantam var benim beton gibi maskeyi derseniz benim oğlum bunu görünce korkar yaww geçen gün darkness in kapağını görmüş en az 15 kere baba bu kim dedi daha 3 yaşında bende dedim cekkk o oğlum benim arkadaşım

Sen babamıydın!? Pardon abi

Ben de sana oğlum diyorum 26 yaşında

Affet!!!

• ps3 için çantalarımız gelmiştir.İlan aşağıdaki adreste:

http://forum.donanimhaber.com/m_20021030/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.