Şimdi Ara

Ps3 Bağlantı önerisi (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ps3'ü ev sinema sistemine bağlamak istiyorum. Ancak sinema sistemimde optik giriş yok. Koaks.girişi var.

Aşağıda resmi olan Optik - Koaksiyel çeviriciyi kullanarak ses alabilir miyim? Bazı forumlarda bunu kullanan ancak ses alamayanların olduğunu da gördüm. Deneyen,fikri olan veya bunun dışında başka önerisi olan var mı?

http://www.ttaf-consumer.com/Optik-Toslink-Koaksiyel-cevirici-91019,PR-1917.html

• Arkadaşım benim de ses sisteminde coaxial giriş olduğu için ps3'den 5.1 ses alamamıştım, çok araştırmıştım ancak bulduğum tek çözüm resimdeki çeviriciydi, hiç bir sorun olmadan kullanıyorum. Bazı tvlerde optic, coaxial ses çıkışları oluyormuş sanırsam, eğer senin televizyonunda böyle bir ses çıkışı yoksa bu çeviriciden alman sorununu çözecektir. Ancak Türkiye'de bir veya iki yerde bulmuştum onlar da pahalıydı, yurtdışı sitelerden bakmanı tavsiye ederim.
  • Merhaba

Kullandığınız lcd ne marka? Philips lerde coax çıkış var. Ps3 ü hdmi ile lcd ye lcd yi coax ile ses sistemine bağlarsanız ses alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ork46

Arkadaşlar Merhaba,
    Ps3'ü ev sinema sistemine bağlamak istiyorum. Ancak sinema sistemimde optik giriş yok. Koaks.girişi var.

Aşağıda resmi olan Optik - Koaksiyel çeviriciyi kullanarak ses alabilir miyim? Bazı forumlarda bunu kullanan ancak ses alamayanların olduğunu da gördüm. Deneyen,fikri olan veya bunun dışında başka önerisi olan var mı?

http://www.ttaf-consumer.com/Optik-Toslink-Koaksiyel-cevirici-91019,PR-1917.html

• Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.

Panasonic 46G20 Plazmam var. Bağlantı olarak sadece Optik giriş var. Coax yok.
    PS3'den optik bağlantısını TV'ye yapsam, TV'den de kırmızı beyaz RCA kabloyla Anfiye bağlasam olur mu sizce?
  • Arkadaşım senin ilacın Playvision HDA-51 Digital Sound Decoder.Ben de çok araştırmıştım özellikle dts filmler için.Bu aleti aldım hem pc den hem western digital hd media playerdan dijital ses alıyorum gerçekten müthiş birşey.Ben kendi sitesinden 185 tl ye almıştım 1 ay önce.Yeni ithal etmişler ürünü ereyonda da satışa çıkarmışlar.Aşağıda resimleri koyuyorum kendi sitesine de girip incele.Faturası garantisi var sonuçta...

quote:

Orijinalden alıntı: Ork46

Arkadaşlar Merhaba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanturk -- 20 Ekim 2010; 0:48:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.