Şimdi Ara

Ps3 Bf4-Ghost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 te bf 4 ve ghostun grafikleri nasil gerek mpde gerek singlede birde mp oynamak icin birini alcam bf veya ghosta simdiye kadar toplam kac update geldi (psim 12 gb oldugu icin soryuyorum gta5 vardi format attim hayla butun alan bos)
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ghosts'dan uzak dur bence cidden olmamış yani. BF4 daha iyi bir seçenek gibi kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi

Ghosts'dan uzak dur bence cidden olmamış yani. BF4 daha iyi bir seçenek gibi kesinlikle.

neden öyle dedinki grafik bakimindanmi oynaniş bakimindanmi ?

• Oynanış bakımından. Multiplayer kısmı cidden rezalet. En kötü CoD oyunu diyebilirim sana açık bir şekilde.
  • quote:

Oynanış bakımından. Multiplayer kısmı cidden rezalet. En kötü CoD oyunu diyebilirim sana açık bir şekilde.

Teşekkürler bf yi ps3 te denedinizmi nasil online varmi veya grafikleri pcye gore cokmu kotu ben pcde full + full ayarlarda oynadim ve böyle grafikler görmedim muhteşem ama pc bnm olmadigi icin benin ps3 var ona alcam pc yi gordukten sonra ps de baya hayal kirikligina ugruycam gibi geliyor

• BF3'ü oynamıştım PC ile grafik farkı var evet benim bilgisayarım zaten low ayarlarda açıyordu o yüzden fazla fark yaşamadım ama eğer Full+Full'de oynamışsan hayal kırıklığına uğrarsın çok büyük ihtimalle. Sonuçta 6-7 yıllık donanımlardan bahsediyoruz burda
  • quote:

BF3'ü oynamıştım PC ile grafik farkı var evet benim bilgisayarım zaten low ayarlarda açıyordu o yüzden fazla fark yaşamadım ama eğer Full+Full'de oynamışsan hayal kırıklığına uğrarsın çok büyük ihtimalle. Sonuçta 6-7 yıllık donanımlardan bahsediyoruz burda

Aynen ama napcam alcam :D inş okadar kötü degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: reinthe27

quote:

BF3'ü oynamıştım PC ile grafik farkı var evet benim bilgisayarım zaten low ayarlarda açıyordu o yüzden fazla fark yaşamadım ama eğer Full+Full'de oynamışsan hayal kırıklığına uğrarsın çok büyük ihtimalle. Sonuçta 6-7 yıllık donanımlardan bahsediyoruz burda

Youtube'dan gameplay falan izle görüntü kalitesini 1080p yaparak, ordan belki bir fikir edinebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reinthe27

quote:

Youtube'dan gameplay falan izle görüntü kalitesini 1080p yaparak, ordan belki bir fikir edinebilirsin

Bakiyorumda ps 4 vs ps3 ne bilim patlama efekleri az texture ps4de cok iyi ama ps3de okadar kotu durmuyor

• Tartışılacak bir husus değil 3 adım 5 adım 10 adım bf4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.