Birkaç saat öncesine kadar battlefield 3 oyununu çok rahat oynuyordum ama sonra siyah ekran çıktı oyun hiç açılmadı . ps3 ten ses geliyordu meğerse cd çizilmiş. diğer oyunlarımı taktığımda kusursuz çalıştılar ama çok oynamadım çizilme korkusu ile. şimdi asıl sorum şu ; ps3 takılan bütün cd leri de çizer mi yanı servise götürmeme gerek var mı? ve çizik tamir edilir mi çok derin değil.
PS3 diski durup dururken çizmez. Disk içindeyken PS3'ü hafiften sarsan mesela disk çizilir. Ve disk tamir edilmez. Yapacağın tek şey diski yumuşak bir bezle / pamukla silmek. Deneyim konuşuyor burada.
arkadaşım yardımın için teşekkür ederim şimdi loading te kalıp duruyor
şimdi onun çözümünü arıyorum umarım çok büyük bir sorun değildir
ps3 ün en ayar olduğum özelliği.Aslında cdden hdd ye yükleme olsa on numara olur.Başka oyun oynucağın zaman koltuğundan kalk cd değiştir v.s. uzun iş :D
şortuna sür emin ol en iyi Türk taktiği yarığı bile düzleştirir.
Eğer çizik derinse yapabileceğin birşey yok Bluray mefta. Eğer çok derin değilse blurayin arka yüzüne diş macunu sür daha sonra o diş macununu iyice yay biraz kurumasını bekle ardından iyice yıkayıp kurula, boşluklar o şekilde dolar ancak.
Ben kaç tane film DVD'sini çalıştırdım PC'de böyle belli değil
Tabi bluraylerde hiç denemedim çünkü boş blurayler çok pahalı.
çizik çok derin değil,hatta yok denecek kadar . internette te görmüştüm diş macunu işe yarıyormuş. ben yinede uzman birine götürücem o yapamazsa denicem çünkü beter ederim diye korkuyorum
arkadaşlar çizikleri iyice sildim pamukla,bezle.şimdi oyunu açarken lading screen de kalıyor.sağ alttaki mavi şey yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. ne yapmam lazım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme