Şimdi Ara

PS3 cd çizildi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç saat öncesine kadar battlefield 3 oyununu çok rahat oynuyordum ama sonra siyah ekran çıktı oyun hiç açılmadı . ps3 ten ses geliyordu meğerse cd çizilmiş. diğer oyunlarımı taktığımda kusursuz çalıştılar ama çok oynamadım çizilme korkusu ile.
    şimdi asıl sorum şu ; ps3 takılan bütün cd leri de çizer mi yanı servise götürmeme gerek var mı? ve çizik tamir edilir mi çok derin değil.

• PS3 diski durup dururken çizmez. Disk içindeyken PS3'ü hafiften sarsan mesela disk çizilir. Ve disk tamir edilmez.
    Yapacağın tek şey diski yumuşak bir bezle / pamukla silmek.

Deneyim konuşuyor burada.

• arkadaşım yardımın için teşekkür ederim şimdi loading te kalıp duruyor

şimdi onun çözümünü arıyorum umarım çok büyük bir sorun değildir
  • ps3 ün en ayar olduğum özelliği.Aslında cdden hdd ye yükleme olsa on numara olur.Başka oyun oynucağın zaman koltuğundan kalk cd değiştir v.s. uzun iş :D
  • şortuna sür emin ol en iyi Türk taktiği yarığı bile düzleştirir.
  • Eğer çizik derinse yapabileceğin birşey yok Bluray mefta. Eğer çok derin değilse blurayin arka yüzüne diş macunu sür daha sonra o diş macununu iyice yay biraz kurumasını bekle ardından iyice yıkayıp kurula, boşluklar o şekilde dolar ancak.

Ben kaç tane film DVD'sini çalıştırdım PC'de böyle belli değil

Tabi bluraylerde hiç denemedim çünkü boş blurayler çok pahalı.
  • çizik çok derin değil,hatta yok denecek kadar . internette te görmüştüm diş macunu işe yarıyormuş. ben yinede uzman birine götürücem o yapamazsa denicem çünkü beter ederim diye korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çizikleri iyice sildim pamukla,bezle.şimdi oyunu açarken lading screen de kalıyor.sağ alttaki mavi şey yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.