slm arkadaşlar forumu çok kurcaladım fakat çözüm bulamadım. 3tane blueray avi. formatında film var elimde. bunları harddiskime(fat32) attım. ps3 den video kısmına geliiyorum filmi açmaya çalıştığım zaman ''there are no titles'' diye bir yazı çıkıyor.media server ile notebooku eşleştirdim orda da aynısı yazıyor. fakat aynı hardiskteki divx filmleri rahatlıkla izliyorum.niye izliyemiyorum blueray? yardımlarınız bekliyorum.
hocam mkv formatındakileri çalıştırmıyo ps3. bende çok denedim en sonunda gittim media player aldım.
bu mkv dediğiniz avi mi oluyor. bendeki film avi olarak gözüküyor
avi olsa çalıştırırdı avi değildir o zaman ps 3 media server var forumda araştır onun konusu var onu pc ne indr istediğin formatta filmi ps 3 e hiç yüklemeden izle. Ps 3 pc ndeki dosyaları görüyor ve hangi formmatta olursa olsun encode edip izlettiriyor o dediğim programı bul kur izle
quote:
Orijinalden alıntı: ozguryalli
quote:
veya şöyle değiştireyim blueray filmlerin uzantısı ne bendeki film şu:Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS neden izleyemiyorum. ps3 desteklemiyor mu?
Hayır desteklemiyor
quote:
quote:
veya şöyle değiştireyim blueray filmlerin uzantısı ne bendeki film şu:Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS neden izleyemiyorum. ps3 desteklemiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: tahmaz88
avi olsa çalıştırırdı avi değildir o zaman ps 3 media server var forumda araştır onun konusu var onu pc ne indr istediğin formatta filmi ps 3 e hiç yüklemeden izle. Ps 3 pc ndeki dosyaları görüyor ve hangi formmatta olursa olsun encode edip izlettiriyor o dediğim programı bul kur izle
quote:
dediğini aynen yaptım. pc'me ps3 media server kurdum. ps3 den den pc'min içinden filmin olduğu klasörü buldum. ama klasöre baktığımda filmi görmüyor.''there are no titles'' bu çıkıyor.
Ps3 de video kısmının üzerine gel ve tuşuna bas klasörleri göster diye bir yer var ona gir oradanda dosyanın olduğu klasörü seç
millet çatır çatır izliyor ben niye izliyemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Ps3 de video kısmının üzerine gel ve tuşuna bas klasörleri göster diye bir yer var ona gir oradanda dosyanın olduğu klasörü seç
dostum aynen dediğini yaptım buraya konu açmadan forumu çok araştırdım. bazıları filmi ps3 ün içine kopyala diyor. filmi görmüyor ki kopyaliim. copy diyorum, kopyalanacsak bişe bulunamadı diyor.Ama media serverdan divx falan çok rahat izliyorum. filmden mi acaba dedim 2-3 tane denedim aynı.
Önce dosyları media server programına tanıtman lazım media serveri aç dosya ekle var orada filmin olduğu klasörü oraya ekle
Kardeş dosyanın uzantısı avi mi yoksa mkv mi?
quote:
walla film ''Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS'' adı bu uzantısıda özelliklereden bakıyorum format bu:KMP - Windows Movie File başka nerden bakabilirim formatı na
Kardeşim ben 30 40 kere indirip izledim format avi değil ps 3 avi formatını tanıyor sen dediğim gibi filmin olduğu dosyayı tanıt media server programına ondan sonra bir daha dene
quote:
quote:
walla film ''Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS'' adı bu uzantısıda özelliklereden bakıyorum format bu:KMP - Windows Movie File başka nerden bakabilirim formatı na
quote:
Önce dosyları media server programına tanıtman lazım media serveri aç dosya ekle var orada filmin olduğu klasörü oraya ekle
nerden ekliycem pc den mi, ps3 den mi?
media sever programına aç oradan filmin olduğu dosyayı ekleyeceksin şimdi eve gitsem nasıl ekleyeceğini ayrıntılı olarak anlatırdım faka şu an işteyim olmassa burada linn altında o program olan eklemeyi anlatsın sana
quote:
quote:
nerden ekliycem pc den mi, ps3 den mi?
''Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS'' bu var bunun formatı avi ''Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige'' buda mkv
mkv olanları hdd'den izliyemezmiyim.
Hayır
quote:
''Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.720p.x264.DTS'' bu var bunun formatı avi ''Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige'' buda mkv
mkv olanları hdd'den izliyemezmiyim.
Ben usb den divx izlemek istediğimde ''there are no titles'' diyor. tuşuna basıp "display all" diyorum gözüküyor ve filmi açıyor. Belki sendede aynı durum vardır.
yok dostum. öyle yapıyorum zaten. divx leri izliyorum zaten sorun yok. avi ve mkv izliyemiyorum