Bildirim
PS3 de mmorpg oyunlar
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
https://www.amazon.com.tr/blackfriday
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DC Universe Online var. -
White Knight Chronicles
DC Universe Online
Free Realms -
hepsine baktım ama olmadı :(
önerileriniz için teşekkürler.... -
quote:
Orijinalden alıntı: yenialfacı
S.A
PS3 de mmorpg oyunlar varmı acaba.
belki abes olacak ama Metin2 yada Airrivals tarzı yani kasmalı lvl atlamalı item yapmalı .
bu tarz oyun varmı acaba ?
nette bayagı bir aradım net cevap bulamadım.
yardımcı olursanız sevinirim
herkese bol eglenceli oyunlar....
Ps4 te mmorpg tabanlı değişik oyunlar gelicek onu sabırsızlıkla bekliyorum.Tek ekisiği Playstationun adam gibi mmorpg -
Activision'dan bekliyorum ben mmo konsol için. 3 yıl World of Warcraft oynamış biri olarak en büyük dileklerimden biridir ps4'de elf-ork-mage-gnom-goblin-dwarf gibi race'lerin olduğu bir mmo. Hani konsolun ilk gününden son gününe kadar 7-8 yıl deliler gibi oynamaya devam ediceğimiz efsane bir oyun. Pc'de bir çok dert var yav özellikle bu hesapların hack'lenmesiydi vs... 2 defa wow - 1 defa diablo hesaplarım uçtu uğraş dur, ben konsolda görmek istiyorum bu oyunları. -
blizz el atar beyler nası olsa sony ile ortaklık yaptı.WoW u ps4 uyarlayabilir skiller fln az olur cünkü bi sürü skill var malum -
quote:
Orijinalden alıntı: Urahara0
White Knight Chronicles
DC Universe Online
Free Realms
White knight mmo değil yalnız hacı ,online co-op var yalnızca. -
mmofps oyunda var adıda dust 514 süper oyun ama çok beklettırıyor
ps4 alınca ben de diablo 3 oynayacagım bır umut belki wowuda çıkartır blızzard ;D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Activision'dan bekliyorum ben mmo konsol için. 3 yıl World of Warcraft oynamış biri olarak en büyük dileklerimden biridir ps4'de elf-ork-mage-gnom-goblin-dwarf gibi race'lerin olduğu bir mmo. Hani konsolun ilk gününden son gününe kadar 7-8 yıl deliler gibi oynamaya devam ediceğimiz efsane bir oyun. Pc'de bir çok dert var yav özellikle bu hesapların hack'lenmesiydi vs... 2 defa wow - 1 defa diablo hesaplarım uçtu uğraş dur, ben konsolda görmek istiyorum bu oyunları.
aynı kafadanız valla bende sabah akşam car kasmayı özledim .
bunu ps3 de hayal bile edemiyorum car çalınması yok hesap soyulması yok .
inş yaparlarda bol bol oynarız :) -
ps3 e final fantasy XIV gelecek yakında. -
Ps4'de olucağına inaniyorum ki umarım olur. hayallerim yıkılır resmen şimdi mmorpg krizi tutunca dc universe oynuyorum da oda çok kötü be hacı -
Dc universe kadar sıkıcı bir oyun yok -
PS4 sanırım güzel mmorpg ler göreceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X