Şimdi Ara

PS3 den HD görüntü alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir-tr

quote:

Orijinalden alıntı: ananda shake

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

dostum bak yapman gerekeni soyluyorum. standart av kablosunu ps3 ten cikar. onu kullanmayacaksin. hdmi kabloyu bagla ve acilista yine basili tut. sana yine `hdmi baglanti tespit edildi, bu sekilde kullanmak istiyor musunuz` dediginde evet de. goruntu gidiyor ya hani, tam bu noktada hic bir tusa basma. 30sn kadar bekleyince otomatik olarak 576i cozunurlukte goruntu gelecek. ondan sonra,
    settings / display settings / video output settings / hdmi / custom / 720p yi isaretle ve kabul et.

Ayrıca, display settings in içindeki şu iki seçeneği de şöyle ayarla:
    Cross color reduction filter :On
    RGB Full range(Hdmi) :Full

dostum şimdi ben ps3 ü hdmi kabloyla bağladım çözünürlük 1920*1080 oldu.. oyun oynarken mesala fifa 2010., tv görüntüyü otomatik 1280*720 ye ayarlıyor.. şimdi ben oyuna girmeden önce ps3 ün display settingstinden 720 p yapsam aynı şey mi olacak ? yani aynı şey dediğim görüntü kalitesi vs vs ..

Bende aynı senin gibi kullanıyorum ki doğru yöntemde budur.Çözünürlük ayarları 1920*1080 de kalsın.Zaten oyuna yada filme başlarken kendi en iyi ayarını seçecektir.
    Fİfa 10 oynarsın 720p olur,GT5 koyarsın 1920*1080 olur.En iyiside budur bence..

Ben de yukarıda "kadir" isimli arkadaşın tarif ettiği gibi, PS3 ün XMB menüsündeyken çözünürlüğü full hd de 1080p de tutarken, 1080p lik oyun açtığımda (Gran Tourismo 5: Prologue gibi) ekrana full hd görüntü geliyor.

Ancak 720p lik diğer bir oyuna geçmek istersem (ki şu anda çoğu oyun zaten 720p) , PS3 ün XMB menü çözünürlüğü 1080p de iken hic görüntü gelmiyor monitöre !!!

Ben de mecburen manuel olarak video output ayarlarından, 1080p kutucuğundaki tik işaretini iptal ettim en yüksek 1080i olarak belirledim.

Böyle yapınca sorun yok gibi xms menüsü tabi bu haldeyken de 1080p lik bir oyuna girmek istediğimde her seferinde ps3 ün video output ayarlarından 1080p yi aktif etmem gerekiyor tekrar ?!?

Anlayamadım sebebini! Neden böyle olduğunu bilen var mı ?

Bu arada LCD monitör: daha 3 günlük, BenQ V2410 24" Full HD 1080p modeli
    HDMI Kablo: SONY nin kendi orjinal HDMI kablosu (80 tl ye almıştım) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 26 Mart 2010; 10:12:53 >

• ben de sorua başka türlü yaklasacagım
    lcd almayı dusunup arastırıyorum uzunca bir süresir. ne hikmetse bu philipslerde PS3 ü baglamalarda hep sorun oluyor diye problemler karsıma cıkıyor. buna bir acıklama getirecek arkadas yok mu? görüntüsünü cok sevdiğim philips lcd yi almaktan vazgectim bu yüzden
  • 2008 konusu ama işimi gördümü gördü. Teşekkürler bilgisini paylaşanlara. Bir türlü Hd ayara geçiremedim makinayı. Tabi diğer makinalar dolu olduğu için gitti müşteri. 3-5 saniye basılı tuttum cihazı, Hd görüntü istiyormusun vs sordu açılışta evet dedim düzeldi.
  • Arkadaşlar bu sorunlar için bir çözümüm yok bir sorum var.
    Ps3 kutusunun içinden çıkan kablo ile 1080p veya diğer bütün ayarlara aldığımda ekrana görüntü gelmiyor.Nasıl çözebilirim?
    Şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertofyan

Arkadaşlar bu sorunlar için bir çözümüm yok bir sorum var.
    Ps3 kutusunun içinden çıkan kablo ile 1080p veya diğer bütün ayarlara aldığımda ekrana görüntü gelmiyor.Nasıl çözebilirim?
    Şimdiden sağolun

PS3 kutusundan çıkan kablo A/V kablosudur. Onunla HD görüntü alamazsın ki.
    HDMI kabloya ihtiyacın var. O kablo ayrı satılıyor. Bir elektornik marketten veya hipermarketten 20TL'ye alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.