Şimdi Ara

[ PS3 ] - DH - FiFA 15 TURNUVASI -[KADRO ALIMLARI BAŞLADI SON 1 KİŞİ ] [ ŞAMPİYON CHELSEA ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarihin ileri alınması çok iui oldu yana yana ps3 kafe arıyordum. Yarın dönüyorum rahat rahat yaparız artık maçımızı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasfeg

@Bahadir4554 tarih değişikliği 1 kereye mahsus olarak arkadaşımız için değiştirilmiştir. 31/07/2015 21.00 kadar maçların tamamlanması gerekir.

Teşekkürler hocam

• Gruptan çıkmışım PSG ile iki maçta bir galibiyet alarak bu aralar calistigim icin firsat bulamadim arkadaslar.oglen bir bucuk la aksam on iki arasi calisiyorum ve izin gunum yok ayin dordune kadar.liverpool'la macimi gece veya gunduz bir bucuktan once yapabilirim.

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün yapabiliriz o halde gece. eleneyimde bitsin bu çile :D hazır ben izindeyken gece oynayalım sonra sıkıntı olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    hocam oyundayım. incyy0 25-30dkya yapabiliriz maçı?

• SEVILLA 3 - 3 CHELSEA
    CHELSEA 2 - 0 SEVILLA

Zevkli maçlardı @Barxxx .Turnuvaya katıldığın için teşekkürler.
  • Hocam yeni turnuva nezaman ?

• Dostum bu gece yapalim macimizi gece bir gibi musaitim fakat senin forumdaki mesajini goremiyorum sadece bildirim geliyor

• Bu turnuvayı tatilde olduğum için kaçırdım sonraki turnuvada pm atın direk katılırım

• Valencia 3-0 Arsenal
    Arsenal 0-3 Valencia

Ne yazıkki arkadaşın işi çıkmış maçımızı oynayamadık ve kendi isteği ile yazılmasını istedi yine de emeğine sağlık keşke oynayabilseydik umarım bir dahaki turnuvalarda karşılaşır ve güzel bir oyun ortaya koyarız

• Arkadaşlar bugün çeyrek final karşılaşmalarının son günü .
    21.00 da maçlar bitmiş olacaktı @Vendetta0 ve @affetmeyeci maçlarınızı tamamlayacak mısınız bugün ?

maç yapmasan da tebrikler @gokhannexus

@StormLord61 yeni turnuva düzenlersek sizide bekleriz
  • hocam yapacağız ama arkadaşı bekliyorum gece müsait olacakmış.

• benim önerim şudur :

eğer gece kalan maçlar yapılmaz ise; çeyrek finalde maçlarını yapıp,elenen milan ve sevilla takımlarından birinin son yarı finalist çıkarılmasıdır. Grup maçları puan durumuna da baktım. PSG ve Liverpool sadece 2 şer maç yapmışlar. Takımlardan biri hükmen çıkarsa ki hangisinin çıkacağının bir önemi yok; sadece 2 maç 1 galibiyet ile yarı finalde bulunacakla. Bu kulağa çok komik geliyor. Maçını yapıp ta elenen arkadaşların bulunması bana daha adaletli geliyor. Arkadaşlar söylediklerimi kişisel algılamasınlar lütfen, ancak maç oynanmadan yarı finale kalınacaksa, 8 maç yapıp yarı finale kalmış biri olarak kendimi enayi gibi hissederim.
  • opera miniden alıntı yapamadım ama katılıyorum.

fakat bizdeki durum farklıydı bizim grupta 1 kişi eksikti son anda geldi maçları yapamadık o sebepten. yoksa turnuva sahibi arkadaşta biliyoe bir önceki turnuvada ilk bizim grup tamamlanmıştı

• Evet haklısınız ama şu saatten sonra yapacak pek bir şey yok. Katılan arkadaşlar maçlara da katılımını gösterseydi daha zevkli, çekişmeli ve bu sorunları yaşamayacağımız bir turnuva olacaktı. En basit örnek bir arkadaş için çeyrek final maçlarının tarihini uzattık ama maçları oynamadı. Elenen arkadaşlara yarı finalde şans tanımayı düşünmüyorum. Kalan arkadaşlarla turnuvayı tamamlayacağız. Bir daha ki turnuva veya lig düzenlersek en azından kemik bir kadro oluşturup devamlı o arkadaşlarla maç yapabiliriz. Tekrardan buraya kadar maçlarını oynayan katılımcılara teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasfeg

Evet haklısınız ama şu saatten sonra yapacak pek bir şey yok. Katılan arkadaşlar maçlara da katılımını gösterseydi daha zevkli, çekişmeli ve bu sorunları yaşamayacağımız bir turnuva olacaktı. En basit örnek bir arkadaş için çeyrek final maçlarının tarihini uzattık ama maçları oynamadı. Elenen arkadaşlara yarı finalde şans tanımayı düşünmüyorum. Kalan arkadaşlarla turnuvayı tamamlayacağız. Bir daha ki turnuva veya lig düzenlersek en azından kemik bir kadro oluşturup devamlı o arkadaşlarla maç yapabiliriz. Tekrardan buraya kadar maçlarını oynayan katılımcılara teşekkür ederim...

benim için sorun yok,maçımı yapar dalgama bakarım. Ancak asıl sana karşı yapılan bir ayıp söz konusu...Gruptu,kuraydı,görseldi falan o kadar uğraşının karşılığında maçlara katılım oranı %50...

onun haricinde 2 ay sonra yeni oyun, tatiller falan derken; 16 kişilik turnuva yalan olur.Maçlarına gerçekten önem veren,emeğe değer verecek 10 takımlı kemik kadronun olacağı bir lig yapmak daha sağlıklı olur.

• Hep birlikte eğleniriz ve yeni insanlarla tanışırız diye bir turnuva organize etmiştim. O yüzden kura fikstür görsel zevkliydi.Ama 3-5 arkadaşla devam edebildik turnuvaya. Olsun bu arkadaşlarla tanışmak da güzeldi. Kemik kadro olarak 8 veya 10 kişi bulabilirsek güzel olur. Fifa 16 çıkıncada alanlar olursa orda da kemik kadro orda da devam edebiliriz. Lig daha zevkli olabilir. Önemli olan kemik kadroyu kurabilmek .
  • PSG 1 - 3 Liverpool
    Liverpool 0 - 3 PSG

Güzel maçlardı teşekkürler vendetta

• Bu aşamaya kadar katıldığınız için teşekkürler ve yarı final de başarılar .
  • YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

03/08/2015 21:00 ' a kadar maçların tamamlanması gerekir.

Not: kuralarwww.turnuvax.com sitesinden çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasfeg -- 1 Ağustos 2015; 2:15:04 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.