Şimdi Ara

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
0
Favori
84.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha ne ara oldu bu gelişmeler... Herseyi kaçırmışım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

@cryptdlg;

Paylaşımların için çok teşekkürler. Mesajlarına bakılırsa adamlar bu kadar kısa sürede ciddi yol aldılar böyle giderse çok kısa süre içersinde büyük süprizler var
    .

Deme hocam an itibariyle barca, rmadrid maci gibi izliyorum yabancilari. Heran birilerinden bir atak geliyor. Biz sevindikce birileri uzuluyor ama hayat boyle napalim..

Ezilenler gun gelecek iktidar olacak

Simdi SolidRock hoca gelip iki kelam eder bu lafimin ustune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Ocak 2011; 23:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Bu hale geleceğini hiç sanmıyordum olayın, 3.41 ile kalacak diye düşünüyordum hatta son günlerde.
    Çok güzel bir gelişme. Merakla takip ediyorum.

Büyük bir olasılıkla gelmeyecekti ama resmen Sony'nin bu konuyla ilgili yazılım ekibi herşeyi altın tepsi ile sundular.

Acaba salaklıklarından mı oldu, yoksa "artık makine satışından kar edebiliyoruz, kopyaya izin verelim" mi dediler?.. Merak konusu.

Böyle birşeyi asla yapmaz sony.

Kolsoldan 1 kazanıyorlarsa oyunlardan 10 kazanıyorlar.

@:Sephiroth:
    Sony'in yazılım ekibinin yapabildikleri zaten ortadaydı.
    Tabi kimse bukadar ciddi bir hata yapmış olabileceklerini tahmin edemezdi.

@cryptdlg sagol dostum sayende heryerde kulagımız var =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0nkey D. Luffy -- 2 Ocak 2011; 23:16:15 >

• quote:

quote:

quote:

Bu hale geleceğini hiç sanmıyordum olayın, 3.41 ile kalacak diye düşünüyordum hatta son günlerde.

Büyük bir olasılıkla gelmeyecekti ama resmen Sony'nin bu konuyla ilgili yazılım ekibi herşeyi altın tepsi ile sundular.

Acaba salaklıklarından mı oldu, yoksa "artık makine satışından kar edebiliyoruz, kopyaya izin verelim" mi dediler?.. Merak konusu.

Bu iş pek Sony'nin kendi isteğiyle yaptığı bir iş değil gibi çünkü cihaz kırılmanın ötesine geçti üstüne çok ciddi bir dalga konusu olma durumları var.

• Mesajım dursun takip edicem.
  • quote:

quote:

quote:

bizim okula sonyden adam gelmişti muhabbet ps3teki jb ten açılmıştı birileri sordu adam yalanladı tabiki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg
    quote:

Orijinalden alıntı: Takao

geohot bişiler yayınladı istiyen sitesine bakabilir

PS3 un ROOT key ini yayinlamis. Bu demek oluyor ki PS3 an itibariyle acik kapi

Bu arada bu ne hiz hemserim bunlara sabaha kadar da CFW cikarmasinlar

Geohot hot etmeye devam ediyor. Zamaninda bu heriften bisey olmaz demistim. Utandim bak simdi

Zamanında dedik o kadar bu çocukta iş var dalga geçmeyin diye, iphone'u da zevkle kullanıyoruz sayesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Oha ne ara oldu bu gelişmeler... Herseyi kaçırmışım ben

ayakta uyuyorsun genç aç gözlerini ve çıkar gözlüklerini

ona bakılırsa zamnında PS2'ye messiah çipini çıkaranda Sony idi, sonra noldu messiah çiplerini üreten fabrikaları kapatanda sonydi.Sonuç adamlar PS2 satışından köşeyi döndüler 100 milyondan fazla makina sattı ve halende satmaya devam ediyor , makinayı alan çipleyip kopya oynuyor. Yani bu durumda PS3 kırılsada Sony yine karlı olacak makina sayışlarından ötürü ama şu soru herkesin aklında ? olarak kalacak acaba exc oyunlar çıkmaya ve çıkmaya hazırlanan exc oyunlar tarihinde çıkmaya devam edecek mi yoksa PS4'e mi sallayacaklar.

Eğer böyle birşey olursa kimse exc bekleme derdi kalmaz oturur eski oyunları oynar.Firmaların ne olduğunu herkes biliyor heran herşey olabilir..

•  Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI

Su nur yuzlu veledin resminin ilk sayfada olmasi sart.

Bu aksam saat 6 dan itibaren olacaklari ozet gecelim.

*fail0veflow BETA Tool unu yayinlandi
    *3.41 CFW yi editleyip stabil hale getirdiklerini duyurdu AC!D team. PSN ye online olunabiliyormus. Ama denemeye gozumuz kesmiyor.
    *Geohot (yukarda resmi olan nur yuzlu zaat) PS3 un ROOT keyini yayinladi. Ps3 acik kapi oldu artik. Giris cikis serbest.
    *Bazi kullanicilar fail0verflow toolsunu kullanarak Cod4 u calistirabildiklerini soyluyorlar.

Bu aksam olanlar an itibariyle bukadar. Bekleyelim gorelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bizim okula sonyden adam gelmişti muhabbet ps3teki jb ten açılmıştı birileri sordu adam yalanladı tabiki :D

sizin okul nerde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

quote:

quote:

quote:

sizin okul nerde :D

sony eurasia dan geldiler işte anla

• Almanya dan bazi gruplarda destek olmaya baslamislar gelistirme konusunda fail0verflow a. Programlama dili bilenler bir olmaya basladilar anlasilan. Hic hesapta olmayanlar bile.
  • quote:

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI

*3.41 CFW yi editleyip stabil hale getirdiklerini duyurdu AC!D team. PSN ye online olunabiliyormus. Ama denemeye gozumuz kesmiyor.
    *Geohot (yukarda resmi olan nur yuzlu zaat) PS3 un ROOT keyini yayinladi. Ps3 acik kapi oldu artik. Giris cikis serbest.
    *Bazi kullanicilar fail0verflow toolsunu kullanarak Cod4 u calistirabildiklerini soyluyorlar.

Bence en kısa zaman içersinde PSN'i aşacaklardır diye düşünüyorum. Bu kadar kısa süre içersinde bile yol alınıyor ki çalışmalar devam edecektir. Yakında öncedende dediğim güzel süprizler bizi bekliyor olacak.

• şu 3.41 cfwe downgrade olucakmı yoksa pspdeki gibi pandoras battery tarzı bişilermi olucak yada gtayı açıp kapıyıp programımı çalıştırcaz

edit: @cryptdlg çocuğa nur yüzlü demişsinde çocuk 1 senedir evden çıkmamış asosyal gibi duruyor kimbilir neyle uğraşıyordu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 2 Ocak 2011; 23:53:09 >
  • Ps4 ün habercisi
  • Ps3 teki hack ile direkt usb den oyun atılabiliyormu? Böyleyse çok güzelmiş, xbox için 2 tl dvd parası vermeye üşeniyorum. evet copyboyum, herşeyim lisanssız.
  • kendı ettı kendı buldu sonydekı arkadaslar, her gecen gun 3. partı yazılım destegı azalıyordu artık patlama yapar ...
    ps4-5 fılan cıksa da xbox1 mısalı medıaplayer olarak kalan yasamına devam eder alet (elektırık faturası ceterıs parıbus)
    yanlız oyunlarda bolge sınırlaması yokken fılmlerde bolge kodlaması olması acıkca cok sınırımı bozmustu ve ps2 destegide cabası...
    oyun acısından da dreamcast gıbı olur herhalde ...
    artık bekleyıp gorecegız ne olacagını ...
  • Arkadaşlar lütfen kopyacıyım falan şeyler yazmayalım. Bu konuyu içeren başlıklar kilitleniyor bu başlıkta kilitlenmesin ve bilgi alısverisimiz yapalım.
  • sony nin önünde 2 yol var,ya signature key i değiştirip eski oyunları çöp edecek( tabi bu durumda eski oyunları bire bir değiştirirler tahminim)
    yada ps4 e doğru yol alacak.cünkü eskiden full kopya denilen ps2 de bile iyi exc oyunlar 10-15 milyon satiyordu,şimdi bu durum yok,kopya geldiği an ps3 ölür.kırılması iyimi kötümü emin değilim yani, yeni konsol almak zorunda kalabiliriz.
  • quote:

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI

vay be bi Barça maçını izlemeye diğer odaya gittim geldim neler olmuş

Bu arada bu konuda kapanırsa gelin bir blog açıp oraya toplanalım olaylardan birbirimizi orda haberdar edelim.
    Bu haberi izninle kişisel bloğuma ekliyorum?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.