Şimdi Ara

PS3 EXLUSIVES ( ULASILABILIR LİSTEMİZ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siren ve eye of judgmend way of the samurai 3, ryu gotoku kenzan,yakuza 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 4 Aralık 2008; 12:07:21 >
  • yakuza 3 ve way of the samurai 3 cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 4 Aralık 2008; 12:16:45 >
  • çok güzel başlık,

iyi fikir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klcsln

evet almam
    xbox almayı artık ciddi ciddi dusunuyorum onda oynarım
    ama ps3 kesinlikle xbox360tan kalitel bir konsol
    isallah yakında su konsol kırılırda oyunlara 100 lira saymayız bazen kendimi enayi gibi hissediyorum ps3 sahibi olarak

Bence almayı düşünme al multiplatformları Xbox360'da exclusives oyunları Ps3'te oynarsın yoksa dediğin gibi oyunlarla baş edemezsin en karlı ve akılcı yöntem bu xbox360'da 40 tane Ps3'te 4 tane oyunum var biraz ucuzlasın Motorstorm 2 ve Resistance 2 yide aldımmı tamamdır sonra kısmetse 2009'da God of War 3,Killzone 2,Uncharted 2 ve Heavy Rain'de arşivdeki yerlerini alacak gerikalan ne varsa Xbox360 sağolsun üstelik Xbox360'ın exclusives oyunlarınıda saymıyorum bile mesela Gears of War oynamayan biri çok şey kaybediyordur...

• bi bakıyım ıkınci el bolumune
  • xbox 360 ve ps3 muhtesem ikili
    saka maka xboxta 50 tane oyunum war ps3'te sadece 3 tane. neler mi? uncharted, gran turismo ve resistance. motostorm ve heavenly sword'u oynayip takasladim. yani ben coktan beridir ps3e sadece exclusive aliyorum. bu istisnayi sadece pes bozar.
  • Yararlı bir konu olmuş. Teşekkürler.
  • ekledim
  • Du bakalım ne zaman alevlencek tartışma şimdilik iyi gidiyor. Çıkanları yazıyonda garanti çıkacakları da yaz bari. En azından God Of War 3'ü bir şekilde listene ekle. Ayıptır :)
  • baslıktada yazdım ulasılabılır listemiz diye gow3 ulasagagız ısallah ama daha var sure
    konsolu aldracak cok az oyun var suan ama aldırıyor ıste bi sekilde misal ben
    ps2den sonra ps3ede guvendım aldım guzel gunler ps3 kullanıcılarını bekliyor 2009 super olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 4 Aralık 2008; 23:22:59 >
  • way of the samurai 3 ben oynuyom yakuza 3 daha çıkmadı.
  • Hele God Of War III gelsinde geri exclusives oyun bitene kadar bekleyebilir hatta biter gene baştan oynarım gene bekleyebilir benimde imanım gevredi ps3 sayesinde gayet multiplatform için xbox diyorum
  • Way of The Samurai 3 nasıl arkadaşlar? PS3'ü aldıktan sonra ilk deneyeceğim oyun o. Sırayı Ninja Gaiden Sigma ve GTA IV takip ediyor.
  • White Knight Chronicles'i ekle. (JP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 13 Nisan 2009; 20:44:43 >
  • LAIR Nasıl bir oyun tavsiye edermisiniz ?
  • flower ı herkes unutmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.