Şimdi Ara

PS3 F1'DE PSP'Yİ DİKİZ AYNASI YAPABİLEN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlem için her türlü araç gereç hazır (ps3+f1+psp) geriye kalan yardımlarınız...

• Ben de kuzenimin psp sini almıştım. Versyonunu upgrade etmek gerekiordu. Oyun yüklenmez, elleme dediler; bıraktım
    Sen Bağladın mı ki PS3 ve PSPyi???
  • bendeki en son sürümde fakat bu oyunda kullanılabildiğine emin misiniz psp nin dikiz aynası olarak?
  • bununla ilgili bir kaynak varmı yani nerde okudun gördün böle bişi oldgunu çok hoş bi olay aslında

• koptum yahu

yani psp'yi sırfy dikiz aynası olarak mı kullanalım..

süper vallaha
  • Oyun çıkmadan evel kullanılacağı söylendi, gösterimi de yapıldı ama sonradan iptal edildi ve oyun öyle çıktı. Bir sonraki F1'e artık.. Ya da başka oyuna.
  • Artık GT5 de dikiz aynası olarak kullanırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu olay var kesinlikle altta linkten bakın isterseniz eğer çözersek süper olur valla ya çok enteresan ve güzl bir şey

buyrun video http://www.youtube.com/watch?v=ykWNOEaTB20
  • ya mesela unrel tournament yada warhawk resistance oynarken harita görevi görsün bence dikiz aynasından daha yararlı.260km ile giderken kim napsın dikiz aynasını. hadi gta4 oynasak tamam arkadaki manitayı dikizlicek ama f1de pek kullanılışlı olmaz
  • Hocam eminim vallahi oluyor yukarıda video da verdim zaten senden ricam bir dener misin acaba sonra bilgilendirirsen çok sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

bendeki en son sürümde fakat bu oyunda kullanılabildiğine emin misiniz psp nin dikiz aynası olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogg

Beyler bu olay var kesinlikle altta linkten bakın isterseniz eğer çözersek süper olur valla ya çok enteresan ve güzl bir şey

buyrun video http://www.youtube.com/watch?v=ykWNOEaTB20

Mükemmel gerçekten.PSP dikiz aynası mükemmel bi olay. Şöyle bişi yapılır PSP'yi F1 oynarken TV'nin yanına konulur.Çok rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Solid Snake:. -- 13 Temmuz 2007; 14:17:54 >

• ya aslında o konuda da yardım istiyorum benim ps3 psp yi tanımıyor register device yapıorum remote play settingsten fakat psp bulunamadı diyor ya deliricem bir yardım

quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Ben de kuzenimin psp sini almıştım. Versyonunu upgrade etmek gerekiordu. Oyun yüklenmez, elleme dediler; bıraktım
    Sen Bağladın mı ki PS3 ve PSPyi???
  • O özellik kaldırldı diyorum hala yapmaya çalışıyosunuz.. anlayamadımki.. 2095'e kadar uğraşsan nafile, benden söylemesi
  • Şimdilik sözü edilmesede ilerde oyunlarda kullanaılabilecek bir özellik..bence bunu tamamen iptal edemezler..çünkü bir yandan psp ye sahip çıkmaları için bu düşünceyi ortaya attılar...tamamen vazgeçeceklerini sanmıyorum
  • böyle bir şey yok arkadaşımo videonun ekleniş tarihine baksana 2 kasım 2006
  • Tamamen değil, şimdilik bu çıkmış olan F1 oyunu için vaz geçildi..
  • vay be dikiz aynası yapacak kadar zenginler var aramızda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.