Şimdi Ara

Ps3 fat ntsc 60gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz ntsc-u dur amerikadan gelmiştir. 1-2 senelik makina garantisi yok hiç hata vermedi birşeyi değişmedi. cw yapılmadı yani alındı ve olduğu gibi kullanıldı.
    Birkaç gün önce bir arkadaşım pal olan ps3ünü satınca 15-20 ye yakın oyununu bana verdi. Fakat region free olanlar çok seyrek var. Bu yüzden oyunları tek tek satmak yerine bir pal ps3 ile takas yapmak istiyorum konsolu. Dediğim gibi kesinlikle hiçbir sorunu yoktur. Takasa yapacağım kişiden kol vs istemiyorum sadece cihazları ve güç kablolarını takas yapmak amacım. tr uyumlu priz aparatı vardı. Lütfen kimsenin aklından ya kesin makinada sorun var birine itelemek istiyor gibi bir düşünce gelmesin. Uğraşıp o kadar oyunu satacağıma makina takası daha mantıklı geldi. Makinada vuruk kırık hiçbirşey yok sadece üst yüzeyinde parlak yüzey olduğu için fat kasalar kılcal çizikler vardır elbette.
    İkinci el kurallarına göre fiyat yazmak zorunda olduğum için temsili bir fiyat yazıyorum.

450 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum bu işlerden anlamadığını düşünerek yazıyorum.
    PS3'ün zâten kendisi RegionFree'dir.
    Oyunlarda ayırım yapmaz.
    Fiş konusuna gelirsek, herhangi bir elektirikçiden 3-5 TL'ye bulabileceğin bir çeviriciyi kullanabilirsin.
    PS3 elektirik konusunda da 110-220V gibi bir ayırım yapmaz.
    Ha eğer cihazının versiyonu yüksek ve bunu CFW'li kullanmak istiyorsan, orjinal kullanmak isteyen bir arkadaş seninle takas yapabilir.
  • tv tercıhımı yanlıs yapmıs olmalıyım kı tv'm de ntsc yı sadece av gırısınden desteklıyor. cwlı makına ıstemıyorum hıc kopya oyun kullanmadım memnunum suankı durumdan ılgınız ve bılgılerınız ıcın tesekkur ederım. belırttıgım gıbı tek maksadım pal bır makına olması slım vs olursa uzerıne cuzı bır mıktar parada vermem soz konusu. dedgım gbı bazı oyunlar ısrarla acılmıyor bellı oyunlar bılmıyorum oyunlardakı cızıkler o kadar etkılı mıdır duruma. pek temız kullanmamıs oyunları ne yazık kı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 29 Aralık 2011; 8:04:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ati 4890 la takas edersen PM kutu ve faturası var fatura fiyatı 535 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    ALINIK PS2 Fat SHCP3000x
    2 yıl önce açıldı
    ARIZALI PS4 FAT
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.