Şimdi Ara

PS3 FİFA 11 Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende PS3 ve Fifa 11 var.PS3'ü kırdırmadım ve Fifa 11'de orjinal.Ben online oynamak istiyorum ama nasl oynayabileceğim hakkında bir bilgim yok.Online oynmak için neler lazım?Biraz bilgi verir misiniz?

• bir adet psn adresi alıcaksın ondan sonra online kodu gireceksin ondan sonra online oynama zevkini yaşıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

bir adet psn adresi alıcaksın ondan sonra online kodu gireceksin ondan sonra online oynama zevkini yaşıcaksın

Teşekkürler.
    Peki nereden nasıl alabilirim bu adresi ve online kodunu?
    Ha birde PS3'e herhangi bir kablo falan takmak gerekir mi yoksa sadece adres ve kod almam yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %premier% -- 16 Ağustos 2011; 1:39:12 >
  • Yardım yok mu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar yadım edecek yok mu yaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %premier% -- 16 Ağustos 2011; 14:29:22 >
  • Cevap verecek yok mu yaa?
  • playstation network'den psn id alman lazım.sonra ps3'ü nete bağla kablolu veya kablosuz olarak aldığın psn id'yi ve belirlediğin şifreni gir.sonra fifa11 kutusundaki oynama kılavuzunun arka tarafındaki 16 haneli kodu oyunu açtıktan sonra karşına gelecek olan yere gir..durum bundan ibaret arkadasım..
  • Internete baglanman gerek ilk olarak kablolu veya kablosuz bunu network settingsden yapacaksin baglandiktan sonra bir hesap acman gerekiyor bu en sagda oluyor create a playstation network I'd filan orda mailinle uye ol sonra oyunu ac oyunu acinca senden bir kod isteyecek bu kod da oyunun kutusunun icindeki kitapcigin arkasinda onu girdikten sonra oynayabilirsin
  • Tamam arkadaşlar teşekkür ediyorum.Sabah bakacağım.:)
  • Arkadaşlar ethernet kablosu istiyor.Bu olmadan hiç bir işlem yapamaıyorum.Ethernet takmadan internete bağlama şansım var mı?Bizim internet kablosuz.Yani kablosuz nasıl bağlayabilirim?
  • bağlantıyı custom deyip wireless olarak seç.
  • Tamam teşekkürler ben sorunumu hallettim.Dün akşam yaklaşık 2-2,5 saat uğraştım.Modemle sorular falan çıktı.2 saat uğraştım sonunda yaptım.
  • ya bende şifreyi girdimm yüklemede hata oluştu diyor
    dns ayarları falan mı değiştirmkek lazım
  • 807101104 hatası veriyor yardım edecek olan varmı arkadaşlar
  • sorunu halletim kapışmak isteyenler alfamca eklesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.