Merhaba, Yillarca pes oynadiktan sonra fifaya gectim dogal olarak zorlaniyorum. Hala bu top surme isini cozdugumu dusunmuyorum. Adam gibi calim atamiyorum. Adam gelip yandan X le pres yaptiginda topu en sonunda aliyor. Ama Ben bazi adamlara ayni seyi yapamiyorum adam takiyor koluna beni goturuyor dolastiriyor:) Ayni sekilde topu duz surerken karsidan adam geldiginde topu basitce saga ya da sola cekip calim filan atamiyorum ama goruyorum cok guzel top suren top gostermeyen adamlar var. Bunun yolu nedir; bilenler tecrubelerini paylasabilir mi? tesekkurler
fifada pes gibi çalım atma şansınız yok messi vb. adamların bilek hareketleri daha etkili ancak bu gibi adamlarla basitce saga sola cekip atabilirsiniz. fifada tamamen pasa dayalı atak yaparsanız daha etkili olursunuz. ayrıca L1 + x kombinasyonuyla pas verirseniz duvar pası olacaktır pası atan adam boşa kaçacaktır. iyi oyunlar....
ayrıca + yaptığınız zaman havada arapası yapmış olursunuz gollerin çoğuda böyle oluyo zaten iyi bir havadan ara pası oyuncunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakır.
Havadan arapası golü de güzelleştiriyor en sevdiğim şey benim de. Arkadaşın dediği gibi paslı gidip adam kaçırırsan işi çözersin.
Adam çalımlamak istiyorsan elini hızlı koşma tuşundan cekiceksin öyle kontrol ediceksin adamını ayrıca l2+l1 e basılı tutup adamına yön vererek topu saklayarak sağa sola cekebilirsin
Arkadaslar su ara pas olaylarini biliyorum ama elbet bir yerde adamdan topu saklamaniz gerekiyor pas aticak adam olmadiginda. orda naparsan yap kapiyor adam. depari birakiyorum ona ragmen aliyor saklayamiyorum topu. su l2 l1 olayini deniyim
quote:
Orijinalden alıntı: bathus14
Adam çalımlamak istiyorsan elini hızlı koşma tuşundan cekiceksin öyle kontrol ediceksin adamını ayrıca l2+l1 e basılı tutup adamına yön vererek topu saklayarak sağa sola cekebilirsin
denemek lazım
Ben yanlışlikla l2 l1 demışim l2 yani hareket tuşu ile hzlı koşma tuşu yani r1 e basılı tutucaksınız
bir de wireless controller settingse gir analog sprint i aç sağ analogu da depar için kullan bnm çok işime yarıyor
quote:
Ben yanlışlikla l2 l1 demışim l2 yani hareket tuşu ile hzlı koşma tuşu yani r1 e basılı tutucaksınız
Denedim bunu hiç bişi farketmiyo adam duz depar atıyor ??
çalım atarken l2 veya r2 yi kullanarak çalım atabilirsiniz biraz el alışkanlığı olması gerekiyor oda oynadıkça kazanılır...
adamın sorduğu soruya bakıyorum bide cevaplara ne alaka
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder adamın sorduğu soruya bakıyorum bide cevaplara ne alaka
Ya sen okumayi bilmiyorsun yada biz yanlis okuyup cevap verdik ben sorunun sadece calim atma noktasina cevap verdim biraz daha dikkatli okursan gorursun...
quote:
Orijinalden alıntı: bod
quote:
Denedim bunu hiç bişi farketmiyo adam duz depar atıyor ??
Düz depar atıyor fakat topu daha iyi kontrol ediyor yani topu hemen sağa veya sola çekip adamı çalımlayabilirsin
Bende pes'ten fifa'ya geçenlerdenim,oyun gerçekten süper fakat topu bir sen kapıyorsun bir karşı takım ne çalım ne bişey ancak özel hareket yaparsan çözüm oluyor o da her zaman değil. Yani gerçek hayatta bile bu kadar top kapma ve kaptırma yokken oyunda olması insanı biraz sıkıyor. Bunun çözümü için tek öneri pas yapmakmıdır sizce ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme