Şimdi Ara

PS3 Fifa 2011 Top surme ve calim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yillarca pes oynadiktan sonra fifaya gectim dogal olarak zorlaniyorum.
    Hala bu top surme isini cozdugumu dusunmuyorum. Adam gibi calim atamiyorum. Adam gelip yandan X le pres yaptiginda topu en sonunda aliyor.
    Ama Ben bazi adamlara ayni seyi yapamiyorum adam takiyor koluna beni goturuyor dolastiriyor:)
    Ayni sekilde topu duz surerken karsidan adam geldiginde topu basitce saga ya da sola cekip calim filan atamiyorum ama goruyorum cok guzel top suren top gostermeyen adamlar var.
    Bunun yolu nedir; bilenler tecrubelerini paylasabilir mi?
    tesekkurler

• fifada pes gibi çalım atma şansınız yok messi vb. adamların bilek hareketleri daha etkili ancak bu gibi adamlarla basitce saga sola cekip atabilirsiniz. fifada tamamen pasa dayalı atak yaparsanız daha etkili olursunuz. ayrıca L1 + x kombinasyonuyla pas verirseniz duvar pası olacaktır pası atan adam boşa kaçacaktır. iyi oyunlar....
  • ayrıca + yaptığınız zaman havada arapası yapmış olursunuz gollerin çoğuda böyle oluyo zaten iyi bir havadan ara pası oyuncunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakır.
  • Havadan arapası golü de güzelleştiriyor en sevdiğim şey benim de. Arkadaşın dediği gibi paslı gidip adam kaçırırsan işi çözersin.
  • Adam çalımlamak istiyorsan elini hızlı koşma tuşundan cekiceksin öyle kontrol ediceksin adamını ayrıca l2+l1 e basılı tutup adamına yön vererek topu saklayarak sağa sola cekebilirsin
  • Arkadaslar su ara pas olaylarini biliyorum
    ama elbet bir yerde adamdan topu saklamaniz gerekiyor pas aticak adam olmadiginda. orda naparsan yap kapiyor adam. depari birakiyorum ona ragmen aliyor
    saklayamiyorum topu.
    su l2 l1 olayini deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bathus14

Adam çalımlamak istiyorsan elini hızlı koşma tuşundan cekiceksin öyle kontrol ediceksin adamını ayrıca l2+l1 e basılı tutup adamına yön vererek topu saklayarak sağa sola cekebilirsin

denemek lazım
  • Ben yanlışlikla l2 l1 demışim l2 yani hareket tuşu ile hzlı koşma tuşu yani r1 e basılı tutucaksınız
  • bir de wireless controller settingse gir analog sprint i aç sağ analogu da depar için kullan bnm çok işime yarıyor
  • quote:

Ben yanlışlikla l2 l1 demışim l2 yani hareket tuşu ile hzlı koşma tuşu yani r1 e basılı tutucaksınız

Denedim bunu hiç bişi farketmiyo adam duz depar atıyor ??
  • çalım atarken l2 veya r2 yi kullanarak çalım atabilirsiniz biraz el alışkanlığı olması gerekiyor oda oynadıkça kazanılır...
  • adamın sorduğu soruya bakıyorum bide cevaplara ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder
    adamın sorduğu soruya bakıyorum bide cevaplara ne alaka

Ya sen okumayi bilmiyorsun yada biz yanlis okuyup cevap verdik ben sorunun sadece calim atma noktasina cevap verdim biraz daha dikkatli okursan gorursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bod

quote:

Ben yanlışlikla l2 l1 demışim l2 yani hareket tuşu ile hzlı koşma tuşu yani r1 e basılı tutucaksınız

Denedim bunu hiç bişi farketmiyo adam duz depar atıyor ??

Düz depar atıyor fakat topu daha iyi kontrol ediyor yani topu hemen sağa veya sola çekip adamı çalımlayabilirsin
  • Bende pes'ten fifa'ya geçenlerdenim,oyun gerçekten süper fakat topu bir sen kapıyorsun bir karşı takım ne çalım ne bişey ancak özel hareket yaparsan çözüm oluyor o da her zaman değil.
    Yani gerçek hayatta bile bu kadar top kapma ve kaptırma yokken oyunda olması insanı biraz sıkıyor.
    Bunun çözümü için tek öneri pas yapmakmıdır sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.