Şimdi Ara

PS3 FIFA Kitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sık olmaya başladı 1 yıldan fazla ps3 kullanıyorum düzenli olarak.PSN üzerinden indirdiğim fifa 12 oyununda yok yere kitleniyor.Bu sorunu yaşayan var mıdır ?Az önce 2.defa oldu ve daha da olucak hissi var içimde.

Merak ettiğim cd takıp oynayanlar böyle sorunla karşılaşıyor mu ?

• maç ekranında kadro geldiğinde takılıyor di mi ? bende bu sorun oyunu aldığımdan beri var.. bazen şansıma 6-7 maç hiç donmuyor bazen 1-2 maçta gidiyor.. oyundan çıkıyorum tekrardan giriyorum mecburen

edit: oyunu psn kardeşliğinden aldık burdan 5 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 29 Ocak 2012; 2:07:03 >
  • Yok normal oyun esnasında misal tam gol atıcam kitleniyor.
  • yok bende maça girdikten sonra bir sorun olmuyor, olursa maç öncesi o kadro ekranında kitleniyor
  • edit teamden taktik değiştirmeye çalışırken oluşturduğum taktiği kaydederken kilitleniyor. önceden yapmıyordu yeni yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

edit teamden taktik değiştirmeye çalışırken oluşturduğum taktiği kaydederken kilitleniyor. önceden yapmıyordu yeni yapmaya başladı.

onun için save data utility den formation muydu tactic miydi squad mıydı bişi siliyodun düzeliyodu
  • Az önce gene kitlendi.Gol attıktan sonra oldu gene.Divison'lar da oluyor.Garantiye yollasak mı ?

Kitlendikten sonra yeniden başlatıyorum.Daha sonra her defasında checking restore ediyor.

Çok can sıkıcı olmaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.