Şimdi Ara

ps3 fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 un fıyatı 1280 ytl baya ucuz dımı arkadaslar

Pekı PS3 ıcın oyunlar cıktımı bılgınız varmı.

• nerde 1280 ytl ?20lik mi 60lık mı ?
  • kutuda 20 gb yazıyodu ama sormadım

tahtakale de bu fıyat sıfır cıhaz.
  • evet arkadasım oyunları cıktı ankara japon oyuncakcıda ben 10 dan fazla oyun gördüm metronun altında ve ps3 ün fiyatı o civarda arkadaslar yani megavizyona sordum wii yi getirmisler 800 ytl ye satıyorlar ps3 ü ne zaman getireceksiniz dedim cok yakında dedi fiyatını sordum 800 ile 1200 arası bişi olacak dedi

edit: fazla heyecan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 17 Aralık 2006; 17:15:31 >

• hocam son cümleni tam anlayamadım güzel bi haber sanki
    quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

evet arkadasım oyunları cıktı ankara japon oyuncakcıda ben 10 dan fazla oyun gördüm metronun altında ve ps3 ün fiyatı o civarda arkadaslar yani megavizyona sordum wii yi getirmisler 800 ytl ye satıyorlar ps3 ü ne zaman getireceksiniz dedim cok yakında dedi 800 ile 1200 arasında bişi olaadam fiyat ne olur dedim cak dedi garantili faturalı kutulu

• quote:

bişi olaadam fiyat ne olur dedim cak dedi garantili faturalı kutul

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 17 Aralık 2006; 16:41:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAHİN YILMAZ -- 17 Aralık 2006; 18:08:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam ne dalga geciyonuz
  • baya ucuz 1280 ytl.. marta kadar bekle kardeş..
  • bişi olaadam fiyat ne olur dedim cak dedi garantili faturalı kutul
  • 1 milyar veriyolar 20 gb armagan oyuncakta
  • daha çip fln yok yaw arkadaşlar birde ps3'te xbox 360 daki gibi live gibi bişi ile online oynayabilcekmiyiz olursa ps3 ile xbox 360 arasında oynanır mı?
  • arkadaşlar PS3 e 1000ytl gibi haksız fazla para vermeyin derim, uyanık kişilerin saf(keriz) kapma oyunları bunlar herkesinde bildiği gibi. mart ayında garantili 220v'luk tam uyumlu konsollar 800ytl ler civarında satılmaya başlandığında önce cihazlarını alanlar çok pişman olacaklar, garantisiz cihaz alıp önce ben aldım gibi bir hisse kapılıp cebinizden fazla çıkmasın
  • dostum dedigim gibi megayla konustum marttan önce gelecek konsollar 800 ytl civarında dedigin gibi yani en gec 2-3 haftaya ankara megavizyonda ps3 konsolları
    quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

arkadaşlar PS3 e 1000ytl gibi haksız fazla para vermeyin derim, uyanık kişilerin saf(keriz) kapma oyunları bunlar herkesinde bildiği gibi. mart ayında garantili 220v'luk tam uyumlu konsollar 800ytl ler civarında satılmaya başlandığında önce cihazlarını alanlar çok pişman olacaklar, garantisiz cihaz alıp önce ben aldım gibi bir hisse kapılıp cebinizden fazla çıkmasın

arkadasım tamam güldük gectik bitti sen daha ne uzatıyonki
    quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

• ben her gun bakıorum al buna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.