Şimdi Ara

PS3 GTA 5 KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gta 5 i ps3 te philips lcd tv de oynuyorum.tvnin pixel plus özelligini kapattim(oyun kasmasin diye)ama yinede oyunda kalabalik yerlerde fps düşüşleri oluyor.mesela michael in evinin ön bahçesinde mesela fps düşüyor.bunun nedeni nedir acaba
    işin garibi onceden tuplu tv de oynuyordum o zaman oyunda fps düşmesi oldugunu hiç anlamiyordum bazi yerler dişinda.şimdi philips lcd tv de oynuyorum ve gozle görülür şekilde fps düştüğünü görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda zaten gözle görülür fps düşmeleri var TV den kaynaklı değil maalesef PS3 de zar zor çalışıyor oyun. Tüplü TV de görüntü kötü olduğu için fps düşmelerini hissetmiyorsunuzdur büyük olasılıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gta v ps3 icin cok zorlayici bir oyun bende de var mecbur oynuyoruz bu sekilde

hele onlineda bir de lag var bugun 20fps takildim hep

Zaten yeni nesil cikinca ps3ü hepten bosladilar

Tv olayinda tuplu ile nasil bir fark olabilir bilmiyorum ama benim sana bir sorum var ben bu piksel plus olayini hep aciyorum goruntu gercekten baya iyilesiyor gercekten fps dusmesine neden oluyor mu? Eger oyleyse kapatayim belki 2 3 fps daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dostum gta v ps3 icin cok zorlayici bir oyun bende de var mecbur oynuyoruz bu sekilde

Tv olayinda tuplu ile nasil bir fark olabilir bilmiyorum ama benim sana bir sorum var ben bu piksel plus olayini hep aciyorum goruntu gercekten baya iyilesiyor gercekten fps dusmesine neden oluyor mu? Eger oyleyse kapatayim belki 2 3 fps daha iyi olur

Hocam pixel plus acik olunca tv göruntuyu daha guzel yapmak için uğrasiyomuş heralde o yuzden fps düşüyomuş bir yerde oyle okumuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dostum gta v ps3 icin cok zorlayici bir oyun bende de var mecbur oynuyoruz bu sekilde

Hocam pixel plus acik olunca tv göruntuyu daha guzel yapmak için uğrasiyomuş heralde o yuzden fps düşüyomuş bir yerde oyle okumuştum

Hmmmm doğruluğu olabilir hocam singleda pek belli etmez ama onlineda bir deneyeceğim

• Up

• Kardeş sen geçen sene de bu konuyu açmıştın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_94649459/f_//tm.htm#94649459
    Ve yaklaşık 1 senedir PS3 kasıyor konusu açıyorsun. Demek ki oyunlarda verdiği FPS değerleri sana yeterli gelmiyor. Başka platformlara yönelebilirsin. UP'lık birşey yok yani. Konuyu UP'laman sana çözüm sunmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Oyunda zaten gözle görülür fps düşmeleri var TV den kaynaklı değil maalesef PS3 de zar zor çalışıyor oyun. Tüplü TV de görüntü kötü olduğu için fps düşmelerini hissetmiyorsunuzdur büyük olasılıkla.

Zar zor mu çalışıyor? Ps 3 te oynarken oyun yağ gibi akıyordu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Kardeş sen geçen sene de bu konuyu açmıştın.
    Ve yaklaşık 1 senedir PS3 kasıyor konusu açıyorsun. Demek ki oyunlarda verdiği FPS değerleri sana yeterli gelmiyor. Başka platformlara yönelebilirsin. UP'lık birşey yok yani. Konuyu UP'laman sana çözüm sunmayacak.

Hocam biliyorum ama takimtiliyim bu konularda bf4 oynarken gayet akici oynuyorum ama gta 5 de kalabalik yerlerde fps düşünce rahatsiz oluoyorum michaelin evinin ön bahcesinde mesela analogu hizli döndürürseniz kastigini göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Kardeş sen geçen sene de bu konuyu açmıştın.

Hocam biliyorum ama takimtiliyim bu konularda bf4 oynarken gayet akici oynuyorum ama gta 5 de kalabalik yerlerde fps düşünce rahatsiz oluoyorum michaelin evinin ön bahcesinde mesela analogu hizli döndürürseniz kastigini göreceksiniz

Seni Pc paklar. Demedi deme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.