Şimdi Ara

PS3 HDCP'siz LCD hiç mi çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBOX360 almayı düşünüyordum ama 3 Kırmızı Işık Hatasının her zaman tamiri olamayacağını anladığımdan ve paramı ziyan etmek istemediğimden PS3 alacağım, alacağım almasınada, 22" Viewswonic LCD mde HDCP yok.

480p de çalıştıramazmıyız?

• 480P de ps3 ün tadına varamazsın... Büyük ihtimal çalışmaz zaten...
  • aynı sorunu yaşıyordum ve bu sebepten wiewsonic i satmak zorunda kaldım.226bw kullanıyorum.onda ps3 çok güzel.ama monitörü elden çıkaramam diyorsan avermedia nın bir aparatı ile de bağlayabilirsin diye biiyorum.
  • 480P idareten zaten Haziran sonuna projeksiyonum gelecek 720p.

Şimdilik lazım zaten, XBOXun şu stabilite sorunları olmasa idi güzel olurdu çünkü güzel oyunlar var, Garanti veren yer olsa misal hiç tamir olmasa bile değişim garantisi veren ki yokturda öyle bir yer.

Aermedia hariCİ TV-BOX lar pahalı, yani 480p de oynamak için harcayacağım paraya LCD yi satıp üstüne 200-250 YTL ekledimmi zaten 226bw alabiliyorum, buda bana saçma geliyor, aynı LCD den hemde nat
    iive 1280x720 olmayan dan aynısını almak mantıklı gelmedi.

37 ekran TV de oynasam 56 ekran varken çok ufak oda, çok zor bu heves işi.

Bir akıl verin ya, gözüm 8800GTS ye kayıyor yine fps mi kasacağım ben Ciddi kafam karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb_X -- 30 Mart 2007; 12:16:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.