Şimdi Ara

PS3 Hdmi bağlama sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
47.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben de dün bir ps3 aldım 80 gb. yukarıda bahsedilen sorunu ben de yaşadım... paketin içinden hdmi kablosu çıkmadığı için normal girişte bağladım ve görüntü geldi.. daha sonra televizyonumda tek hdmi girişi olduğu için kullandığım digiturk'ün kablosunu ps3 e bağladım ancak ilk olarak ses geldi fakat görüntü yoktu.

daha sonra tekrar normal kabloyla bağlantı yaptım ancak hdmi kablom da takılıydı. bu kez görüntüyü hdmi den almak ister misiniz diye sordu ben de evet dedim ancak bu sefer de görüntünün üzerinde ince ince çicgiler vardı ve verim alamadı...

kullandığım tv de vestel millenium hd ready lcd tv.

bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılar...
  • Cevabını söylüyorum
    1.Ps3 aç
    2.Settings bölümüne gel
    3.Display Settingse gir
    4.Orda Video Output Settings olcak
    5.Tıklayınca karşına 5 kablo ile bağlama seceneği gelir Sen Hdmı i yi sec
    6.Çıkanlara kendine göre yap
    7.Hdmı Kabloyu Kaçıncı bölüme taktıysan o kanalı ac Örnek: Hdmı 1 e taktın Tv den Hdmı 1 i aç
    8.Sorun Çözüldümü bak görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

Cevabını söylüyorum
    1.Ps3 aç
    2.Settings bölümüne gel
    3.Display Settingse gir
    4.Orda Video Output Settings olcak
    5.Tıklayınca karşına 5 kablo ile bağlama seceneği gelir Sen Hdmı i yi sec
    6.Çıkanlara kendine göre yap
    7.Hdmı Kabloyu Kaçıncı bölüme taktıysan o kanalı ac Örnek: Hdmı 1 e taktın Tv den Hdmı 1 i aç
    8.Sorun Çözüldümü bak görürsün

teşekkür ederim dostum. akşam evde aynen deneyeceğim. inşallah düzelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadasim ayni problemi ben de yasadim. memleketteki evde sony bravia full hd var ve bu dediginin aynisiyla karsilastim. kendi evimdeki samsung lcd de hic bi problem yasamadim.

Hatta aynis sekilde ilk once icinden cikan girisle denedim sony de sora gittim hdmi kablo aldim ve ilk once calismadi 50 kere denedim yine olmadi. bence problem once diger girisi baglamak, samsung'da direk hdmi yi takinca cart diye 1080p yi aldim ama sunu soyleyim daha sonra sony de de hallettim problemi.

Valla ben ayni su sekilde yaptim ve halloldu, sana anlatiyim.....

ayrica sundan emin ol, moralini bozmak gibi olmasin eger lcd TV full hd ise istersen her tarafi altin component la bagla yine dijital 1080p kalitesini alamassin inan bana....

PS3 u tamamen kapat fisi falan cek arkadaki dugmeyi kapa. televizyona giren butun kablolari cikar. televizyonu biraz kapali tut 10-15 dk. Daha sonra direk HDMI kabloyu bagla baska hicbirsey baglama. Sonra PS3 un dokunmatik olan acma tusuna 5-10 saniye bas iki tane bip sesi duyuncaya kadar sonra otomatik olarak acilmasi lazim. Eger bu olmassa dediklerimin aynisi yap, ama hdmi yi baglama normal kabloyla ac, daha sonra acikken hdmi yi bagla ve componenti cikar. Sonra tussa yine 5-10 saniye basili tut tekrar acilsin.

bi dene insallah olur

önce hangi girişi baglamak?10 gundur ugrasıyorum tık yok baska tvde calısıyo hdmi ve ps3 bende tvyede bilgisayarı baglayınca calısıyo..ama ps3 calısmıyo bendeki tv led toshiba42hl834...işin kotulugu sırf playstation icin okadar para verip tv alıyorum ve calısmıyo...

bendeki ps3 slim...slimlerde varmış bu sorun sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sveton -- 20 Kasım 2011; 12:00:50 >

• hiç üzülme ,benim hdmi girişleri bozuk mesela, component kablo aldım,oda hd goruntu verıyor-ve neredeyse fark yok,hdmı kadar kalıtelı goruntu aldım,(hdmı ile baska tvde denendi) suan ayna gibi görüntü:)
  • teşekkürler
  • Component kablo mediamarkt ve saturn de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI SORUNU VE ARALIK DIŞINDA SORUNUNA %100 KESİN ÇÖZÜM

VESTEL MARKA HD TELEVİZYONUM VAR. SİZE OLAYI NASIL ÇÖZDÜĞÜMÜ ANLATAYIM:
    “ÖNCE TAMAMEN TV DEN VE BİLGİSAYARDAN HDMI ÇIKARDIM. SONRA TV NİN KOMPLE TÜM FİŞLERİNİ ÇIKARDIM. YAKLAŞIK YARIM 10-15 DAKİKA TV ÖYLE KAPALI KALDI. SONRA TV NİN TÜM FİŞLERİNİ TEKRAR TAKTIM. ARDINDAN ÖNCE TV YE HDMI KABLOSUNU TAKTIM SONRA TV Yİ AÇTIM. HDMI KABLOSUNUN DİĞER UCUNU LAPTOPA TAKTIM. WİNDOWS + P TUŞUNA BASIP GENİŞLET SEÇENEĞİNİ SEÇTİM. GÖRÜNTÜ EKRANA GELDİ. ARDINDAN GENE WİNDOWS + P YAPTIM VE SADECE 2. EKRAN SEÇENEĞİNİ SEÇTİM. TEKRAR ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİ.
    (AMA BU İŞLEMLERDEN ÖNCE LAPTOPUN NVİDİA AYARLARINDA HDMI VE YERLEŞİK EKRAN DİYE BİLGİSAYARIN KENDİ EKRANINI GÖRÜYORDU.)
    ARKADAŞLAR BİR SÜRE SONRA GENE GİTTİ GÖRÜNTÜ GENE ARALIK DIŞINDA DEDİ. BÜTÜN BU İŞLEMLERİ TEKRAR YAPTIM GENE ŞAKIR ŞAKIR ÇALIŞTI. (BU ÇÖZÜMÜ YAPMAYI BAŞKA BİR ARKADAŞIN YAZISINDAN YOLA ÇIKARAK YAPTIM. ONA DA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM)

• gaddar1000 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cevap için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu.
  • 2 aydır ps 3 sorunsuz oynuyodum 2 gün önce ps 3 açıldı fakat görüntü alamıyorum bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.