Şimdi Ara

ps3 hdmi den görüntü gelmiyor ama televizyon algılıyor, scarttan görüntü alabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, last of us almıştım ps plus indiriminden oyunu indirdim oynadım 2. bölüme kadar falan sonra ayarlardan multilplayerinin ne kadar indiğini gösteren ibreye basıp televizyonu kapadım kumandadan, sonra televizyonu açtığımda görüntü alamadım birdaha, sorun ps3 te değil diğer odadaki tv lerde denedim çalışıyor, farklı hdmi kabloyla denedim yine olmadı.ayrıca scart kablo olarak denedim çalıştı televizyonda, televizyon hdmi bağlıyken ps3 ü görüyor ps3 ü açtığımda sağ üstte 720p ibresi falan çıkıyor yani bağlı televizyona fakat ekran siyahken çok koyu gri renk oluyor kalıyor ses te alamıyorum, resetlemeyide denedim fakat işe yaramadı, bilgisatyarı televizyona bağlamayı denedim çalıştı yani televizyon görüntü veriyor, televizyon pioneer plazma PDP-435 gibi bişey olması lazım modeli, yaklaşık 6-8 sene önce alınmış(gayet iyi çalışıyordu) yardımcı olabilecek herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 17 Şubat 2014; 20:30:35 >

• sony playstation destek hattı numarasını bilen varmı acaba arayıp konuşsam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.