Şimdi Ara

ps3 için bluetooth kulaklık önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

jabrayi oneren arkadaslar nereden aldiniz acaba bu kulakligi?

nokia store larda bulabilirsinde bende almak istiom jabra sony ericson g705 e uyarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

sorunu hallettim arkadaşlar.

dostum nasıl hallettin ? ben 2 tane farklı kulaklık denedim bir türlü görmüyor kulaklığı ,bir ayarı mı var ? telefonları görüyor kulaklığı görmüyor benim telefon arzalı galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

sorunu hallettim arkadaşlar.

dostum nasıl hallettin ? ben 2 tane farklı kulaklık denedim bir türlü görmüyor kulaklığı ,bir ayarı mı var ? telefonları görüyor kulaklığı görmüyor benim telefon arzalı galiba :(

hocam kulaklığın tuşuna 3 sn basarsan kulaklık açılıyor, daha sonra 5 sn basarsan(parmağını üzerinden çekmeden)ışığı sürekli yanıyor ve cep tlf nuna yada ps3 e tanınır hale geliyor. cepte yada ps3 te bluetooth headset diye cihaz çıkıyor. üzerine tıklayıp 0000 (4 sıfır)şifreni girersen bağlantıyı sağlıyorsun.sonrası sana kalmış

• quote:

nihayet bugün aldım bi bluetooth kulaklık
    jabra bt2035 turkcell shoptan 39tl ye aldım
    1 saat kullandım daha ama güzel bi kulaklık, tek sevmediğim nokta
    kulak içine giren kısmı fazla büyük, kulağıma girmiyor

şimdiye kadar almamakla aptallık etmişim

bende turkcellden aldım yalnız 50 tl ye aldım,bu her bayide farklılık gösteriyormu?alırken de seni örnek göstererek 40 tl değilmi bu dedim hayır cevabı verdi.

• quote:

quote:

bende turkcellden aldım yalnız 50 tl ye aldım,bu her bayide farklılık gösteriyormu?alırken de seni örnek göstererek 40 tl değilmi bu dedim hayır cevabı verdi.

Ben de dün bt2035'i turkcell shopta 39 TL'ye gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dungean

quote:

quote:

acaba bugün zammı geldi??

• bence kafalarına göre yükseltmişlerdir
  • Arkadaşlar kulaklığa verilen 70-97 TL gibi tutarlar çok fazla ne gerek var o kadar para vermeye.Bakın mymemory'de 21 Euro.Geçen hafta stoklara girmişti.3 günde bitti.Yakında tekrar girer takip edin alın.Daha doğrusu ben 21 Euro dan fazla bir fiyata rastlamadım.Dikkatli olun kazık yemeğin

Not:Orjinal Sony kulaklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiha -- 12 Şubat 2010; 0:11:52 >
  • 30 liraya Southwing aldım, 3 sene oldu hala sapasağlam...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dungean

quote:

quote:

acaba bugün zammı geldi??

ben 39tlye aldım mecidiyeköy turkcellden.. nakit kart farketmez dediler hatta...
    kafalarına göre fiyat koyuyo olabilirler tabi..

• o zaman en uygun ben almışım socom+sony headset gg dan 0 kutusunda kargo dahil 70 tl
  • jabra kaç metreden çekiyor?
  • quote:

jabra kaç metreden çekiyor?

valla denemedim ama ps3e 7-8 metre mesafede durduğumda hala çekiodu bi sorun yoktu..
  • arkadaşlar scom'un la beraber gelen bulutooth kulaklık bir türlü yapamadım, ps3 bağlantısını yapıyorum ama tanıma yapılmadığında olan 2sn kırmızı ışık yanıyor açmak için uzunca bir süre açma düğmesine bastığımda herhangibi bir tepki vermiyor usb den çıkardığımda açılıyor, menüden açıp kapama yaptığımda hata veriyor kullananlardan yardım rica ediyorum. birtürlü resetleyemedim + ve - ye basıyorum aynı anda hiçbirşey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar scom'un la beraber gelen bulutooth kulaklık bir türlü yapamadım, ps3 bağlantısını yapıyorum ama tanıma yapılmadığında olan 2sn kırmızı ışık yanıyor açmak için uzunca bir süre açma düğmesine bastığımda herhangibi bir tepki vermiyor usb den çıkardığımda açılıyor, menüden açıp kapama yaptığımda hata veriyor kullananlardan yardım rica ediyorum. birtürlü resetleyemedim + ve - ye basıyorum aynı anda hiçbirşey olmuyor.

Hocam orj sony kulaklık seninkide.Şimdi bluetooth bağladıktan sonra kendisi bir dual shock3 gibi tanımlanması lazım.Şimdi kulaklığı kapalı bir şekilde olduğundan emin ol ve kulaklığın arkasından usb girişi olan yer var stand'daki değil.Ordan bağla ve açma tuşuna bas.Onran sonra tanıması lazım.

Ayrıca kulaklık olarak Sony orj playstation 3 kulaklığını tavsiye ederim özelikle hq kalitesi olarak belki piyasada başka markalarda verebilir ama hiç biri sarj,ses durumu,anlık ses kapatması gibi ekranda bir dual shock3 gibi bilgileri göstermez.Ben bundan çok şikayet ettim ve Sony bluetooth headset aldıktan sonra çok rahatladım.Herkeze tavsiye ederim birde fiyatı en son shopto.net'de 21,5 sterlin gibi bir fiyata satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

arkadaşlar scom'un la beraber gelen bulutooth kulaklık bir türlü yapamadım, ps3 bağlantısını yapıyorum ama tanıma yapılmadığında olan 2sn kırmızı ışık yanıyor açmak için uzunca bir süre açma düğmesine bastığımda herhangibi bir tepki vermiyor usb den çıkardığımda açılıyor, menüden açıp kapama yaptığımda hata veriyor kullananlardan yardım rica ediyorum. birtürlü resetleyemedim + ve - ye basıyorum aynı anda hiçbirşey olmuyor.

Hocam orj sony kulaklık seninkide.Şimdi bluetooth bağladıktan sonra kendisi bir dual shock3 gibi tanımlanması lazım.Şimdi kulaklığı kapalı bir şekilde olduğundan emin ol ve kulaklığın arkasından usb girişi olan yer var stand'daki değil.Ordan bağla ve açma tuşuna bas.Onran sonra tanıması lazım.

Ayrıca kulaklık olarak Sony orj playstation 3 kulaklığını tavsiye ederim özelikle hq kalitesi olarak belki piyasada başka markalarda verebilir ama hiç biri sarj,ses durumu,anlık ses kapatması gibi ekranda bir dual shock3 gibi bilgileri göstermez.Ben bundan çok şikayet ettim ve Sony bluetooth headset aldıktan sonra çok rahatladım.Herkeze tavsiye ederim birde fiyatı en son shopto.net'de 21,5 sterlin gibi bir fiyata satılıyor.

Usta sony orjinal headset i istanbulda gezmedigim yer kalmadı teknosadan tut dart e kadar hiç bi yerde yok cevahirde bulunan sony bayisinde bile yok nerden aldın kulaklıgı shopto hariç tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

'' HardShock '' Evet söylediğiniz gibi kulaklığı takıyorum,bataryası dolu olduğundan 2 sn ye kadar eşleşme olmadığına dair kırmızı yanıp sönüyor, sonrada kulaklık üzerinde hiçbir tuş çalışmıyor, ps3 menüden açmaya çalıştığımda ise 8010009 gibi bir hata veriyor, ayrıca wireless açık olduğunu ps3 diyor ama bul diye arama yaptırdığımda 15-20 dk sürekli arıyor bulamıyor,ilk kurulumu yanlış yaptım sanırım çünkü şifre istemedi 0000 ı hiç girmedim eşleşme için,başka bir menü varmı veya nasıl yapabilirim cebaplarınız için teşekkürler.

• pascal533:Hocam ebay.co.uk'dan aldım ben.Türkiyeden almayın çok para istiyorlar.Aynen senin sorunlarını bizim ps3_slim'de çekti türkiyede bulamadı orj olmasına dikkat ettiği için gitti socom pack aldı 140tl.Dostum en mantıklısı yurt dışı 21,5 sterlin'e aldım
    .

Tigerson:PSN:Hardshock ekle beni psn'den şuanda yazıcak kadar boş değilim ama psnden aksam şu sorununu çözeriz dostum.

Not:Tigerson eğer bluetooth arama ile yaparsan kullanım klavuzundada dediği gibi normal standart bir kulaklık gibi kulanırsın.Şimdi ordan sil bluetooth kulaklığını dediğimi bir daha yap.Yoksa psn'den hallederiz
    .

Kusura bakma.
  • Arkadaşlar bendede jabra bt2035 var sürekli uyarı sesi veriyor sanırım şarj azaldığı için yapıyor ama şarja takınca mavi ışık yanmıyor sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.