Şimdi Ara

ps3 için en uygun adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet kullanıyorum ve surekli oyundan duşmek istemem fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)

• bende kaç gündür bakıyorum en uygun adsl olarak uydunette var 1mgbt sınırsız 29tl modem ve 3ay bedava kullananlar memnun sadece ps3 için ideal diye düşünüyorum ondan alıcam
  • valla en uygununu bilemiyeceğim ama kesinlikle siz siz olun smile adsl ye geçmeyin,göz göre göre resmen dolandırıcılık yapıyorlar yakanızı bir kere kaptırdınızmı bütün kuralları onlar koyuyor

yıllardır ttnet kullanıyordum,geçen aradılar smile adsl den bir dolu palavralar attılar aklımı çeldiler daha sonrasında verdikleri sözlerin hepsi yalan oldu,bana 8 mbt sınırsız internetteki adil kullanım kotasının ttnet teki gibi 15 değil 25 gb olduğunu 25 gb aşmam halinde ttnette 512 kb ye düşeceğimi ama smile adslde en düşük 2mbt kullanacağımı telefonda defalarca söylediler

bende deneme amaçlı normal tarifeden smile a geçmek istediğimi söyledim herhangi bir sözleşme yapmadan 12 ay veya 24 ay taahüt etmeden sadece aylık olarak geçmek istediğimi belirttim,geçisi en son ttnet faturasını ödedikten sonra yapıcaz dediler

daha sonra aradan bir müddet geçti baktım nette kopmalar felan oluyor ben hala ttnette olduğumu sanıyordum çünkü bana en son ttnet faturamı ödedikten sonra smail ın aktif olacağını söylemişlerdi neyse aradım telefonlara cevap veren yok neyseki zar zor ulaştım telefondaki eleman alikıran başkesen,beni konuşturmuyor beyefendi nerdeyse o beni fırçalıyor birsürü tantana ıvır zıvır beni 12 ay üyeliğe almışlar kitlemişler 12 ayı sazanı buldular nasıl olsa,iptal edin dedim şimdi ne olacak bilmiyorum ve o verdiği sözlerin doğru olmadığını söyledi telefondaki AĞA ttnetteki kuralların aynısının onlardada olduğunu böyle bir şeyin olmadığını size böyle şeyi kimsenin söylemediğini felan dedi bende sana yalan borcummu var felan dedim uzadıkça uzadı

uzun lafın kısası yazıklar olsun,böyle insanları enayi yerine koyup istedikleri gibi top koşturan,milletin emeğini türlü hilelerle elinden alan kişilere yazıklar olsun smile adsl'ye adı gibi gerçektende smile insanı güldürüyorlar

• fiber diyebişe var ama bilmiyorumki 10 mbit 50 tl sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurms

fiber diyebişe var ama bilmiyorumki 10 mbit 50 tl sınırsız

Fiber 10 mb 50 tl ...nerdeymiş o ??biz tt nete 8mb 100 tl verirken.......
  • metro net diye bişi cıkmıs bi bakın derim download we upload eşit hızda we elektrik prizlerine baglanan modemlerle faydalanıyorsunuz.fiyatta uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

quote:

superonline fiber internet var 10 mb 50 tl ama her yerde olmuyor,oturduğunuz yerde daha önceden fiber optik altyapıyı kurmuş olmaları gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiber çok az yerde var, kablo tv de aynı şekilde, yani tekele ttnete mahkumuz. Yeni tarifler daha pahalı ama 8mb netlimitsiz kullanılabilir bir seçenek. 25 gb adil kullanım sonrasında 1 mb ye düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souleater

quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

quote:

superonline fiber internet var 10 mb 50 tl ama her yerde olmuyor,oturduğunuz yerde daha önceden fiber optik altyapıyı kurmuş olmaları gerekiyor.

eyw dostum araştırıyım altyapı sağlanmışsa sözleşmede bitmişken direkt bırakıyım ttnet i....8 mb 109 tl ye çıkarmışlar.....Finlandiya 1 mb neti geniş bant internet bağlantısını yasal hak olarak tanıyıp bedava yaptığı şu dönemde bizim ülkenin haline bak arkadaş ya ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIEvil_RyuIII -- 30 Aralık 2010; 16:39:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.