tv yi kurduğum zaman görüntü ayarlarını ve yazılım resim olarak yüklerim
tv yi kurdum.görüntüler hoşuma gitmedi.bunun üzerine uydu alıcısını değiştiryorum.2 el ıbm chipsetli goldmaster 9400 cı modelini aldım.kargoda yarın büyük ihtimalle elime ulaşır. o zaman sağlıklı bir değerlendirme yapacağım.
Haberini bekliyorum dostum.
Şimdiden hayırlı uğurlu olur İnşaallah
görüntüle böyle
Dostum selam.
Ben yukarıda kullandığım ayarları yazmıştım.Şu anda bu ayarlardan memnunum.Gerçi birazda sizin zevkinize göre değişiyor bu durum.Kimisi parlak severken kimisi sevmiyor.
P-NR yi max. yapmışsınız.P-NR köşeleri yumuşatıyor.Yakından izliyorsanız kullanın ama uzaktan izliyorsanız bunu kapalı konumuna getirmenizi tavsiye ederim.
Receiver'ı değiştirecektiniz.Ne oldu?
Değiştirdiyseniz şu anda memnun musunuz bari?
dostum cevaplara bayram tatili nedeniyle cevap veremedim.kusura bakmayın. tv yi vestel lcd karşılaştırma imkanım oldu. pany daha canlı ve güzel görüntü verdi.sony ve samsung lcd karşılaşma fırsatım olmadı.almadan önce samsung c630 almayı planlıyordum.ıps alpa panel buna yöneltti tv den memmunuz.cihazı değiştirdim.abim menüsünü beğenmedi geri eski next cihazı kulanıyoruz. sevgili dostum s_g_m_s siz hangi uydu cihazını kulanıyorsunuz. altın uçlu scartlar ne kadar görüntüde iyileştirme yapıyor..etkisi fazla ise altın uçlu sacrt kablo almayı düşünüyorum. saygılar.
bu paneli alsam mı?Daha iyi bir alternatifi yok demi bu fiyata?? Bir de 32E3E modeli var o LED imiş..Hangisi daha iyidir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme