Şimdi Ara

PS3 için PES2011 Master Lig Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xzer

quote:

Orijinalden alıntı: dpaladin7

Alexis Sanchez ve Milos Krasic çok iyi 2 oyuncu. Merley defansif olsun, ofansif olsun futbolun iki yönünü iyi oynuyor. Taktiğim 4-1-2-3, maç başladığında "All out Attack" golü bulunca "Quick Counter" yapıyorum çok etkili. Petorbenov yeni başlayanlar için yeterli ama D4 e çıkınca zorlanabiliyorsunuz. Yeni forvet arayışlarım sürüyor :)

brezilyalı leonardo var, yeni keşfim, hızlı ve kıvrak. idare ediyor şimdilik

leonardo ile ilk golümü 2. maçta atabildim . Bu arada kadroda da revizyona gittim yakın zamanda paylaşacağım.

ilk defa Türk bir oyuncuyla eşleştim gerçekten de lagdan pas bile zor verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpaladin7 -- 21 Ekim 2010; 21:44:57 >

• arkadaslar herkese selam bu müsabakalara nasıl giricez çözemedim ya henuz acılmadı diyor yada dolu diyor kafayı yicem birde hızlı mac yaparak para kazanılmıyor musabakada nasıl oluyor işler bi giremedimki ögreniyim

bu arada TAVSİYE EDECEGİM FORVET MANDZUKİC cok iyi bir forvet

defans olarak da VORSAH var defansif orta sahada İSAH
    sag acık da AYEW DİYE Bİ ELEMAN var işinize yarayabilir

BU ARADA BENİM TAKIM K.S.K (KARSIYAKA) NİCKİM DOLUNAY80

İYİ OYUNLAR
  • Dün D5Kupa da bir üst tura cıktım. 2-0 yenildim elendim. Sonra D5 Kupa Menajer modda üst tura çıktım 1-0 yenip bir tur daha geçtim. Ama onda da penaltılarda elendim. Penaltıların hepsini kaçırdı oyuncularım. Bu penaltılarda acaba biz kaleci ya da oyuncuyu yönlendirecek miydik. Ben hiç dokunmadım sonuçta menajer mod idi.

Elanoyu sattım. Beğenmedim Elanoyu. Emreyi AMF yaptım, LMF olarak da Stochu aldım. 2 maç yaptım müthiş.
  • Lucho ve hulk'a kadronuzda yer açın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

arkadaslar herkese selam bu müsabakalara nasıl giricez çözemedim ya henuz acılmadı diyor yada dolu diyor kafayı yicem birde hızlı mac yaparak para kazanılmıyor musabakada nasıl oluyor işler bi giremedimki ögreniyim

İYİ OYUNLAR

müsabakalara girmek için belirtilen saatten; örneğin 18.00 olsun, 17.59'da sürekli girmeyi dene, daha açılmadı hatası verecektir, çık gene gir 7-8 denemenin sonucunda giriyorsun. saat olarakta master league online'ın ana menüsündeki saati dikkate al.

• quote:

quote:

arkadaslar herkese selam bu müsabakalara nasıl giricez çözemedim ya henuz acılmadı diyor yada dolu diyor kafayı yicem birde hızlı mac yaparak para kazanılmıyor musabakada nasıl oluyor işler bi giremedimki ögreniyim

İYİ OYUNLAR

müsabakalara girmek için belirtilen saatten; örneğin 18.00 olsun, 17.59'da sürekli girmeyi dene, daha açılmadı hatası verecektir, çık gene gir 7-8 denemenin sonucunda giriyorsun. saat olarakta master league online'ın ana menüsündeki saati dikkate al.

saol dostum bende sürekli girip girip çıkıyom ama henuz basaramadım insallah bu gece olucak
    bu arada ucuz ve iş yapacak topcularıda paylasalım
    1 soru bu turnuvalardan gelir ne kadar geliyor acaba cunku hızlı mac lardan gelen paraya kalırsak coooookkk işimiz var

• quote:

quote:

quote:

İYİ OYUNLAR

saol dostum bende sürekli girip girip çıkıyom ama henuz basaramadım insallah bu gece olucak
    bu arada ucuz ve iş yapacak topcularıda paylasalım
    1 soru bu turnuvalardan gelir ne kadar geliyor acaba cunku hızlı mac lardan gelen paraya kalırsak coooookkk işimiz var

ucuz ve sağlam olarak cha du ri'yi keşfettim güney koreli. sağ bek te çok faydalı. d5 te oynuyorum ne top ne adam geçiyor. golleride ya göbekten yada soldan yiyiyorum.

• Ben pedersen diye bir sol acik aldim tavsiye ederim... en son da gyani aldim ama henuz oynayamadim umarim iyidir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: katsuk123

Aslında konu ile ilgili bir başlık var ancak o başlık Fifa altında gösterildiğinden buradan devam edelim.

İlk açılan Ana Lig Online konusu PES alt başlığına eklendi.
    Burdan devam edelim karışıklık olmasın. sonuçta bu konuda 5 sayflalık know-how var
    http://forum.donanimhaber.com/m_43479676/tm.htm
  • Ben yaklasık 3-4 haftadır oynuyorum. Takım tamamen yeni.Kadro soyle.

Kaleci : Helton : Super kaleci. Tavsiye ederim.

Stoperler: Bekir İrtegün,Ersan Gülüm.:İyi değiller. Almayın .Ben de değiştireceğim.

Bekler: Marek Cech , Gaxa.: M.Cech iyi ama Gaxa kötü.

Orta Açık: De Jong : Ucuz ve yararlı. O fiyata bu kadar iyi oyuncu bulmak çok zor.

Kenar Açık : Caner Erkin, Hamit Altıntop : İyiler ama Hamitin yerine, o fiyata daha iyi oyuncu bulunabilir.

Forvet: Sturridge, Annecasila: İkisi de super. Muhtesem iki transfer herkese öneririm.

4 Haftadır oynuyorum . Kadro boyle. Pes paramı aldığı için 2.takımımı kurdum yoksa çok iyi bi kadrom olacaktı.

PS3

PSN:brnkral

Klasman: 5. Klasman

Takım: Barcelona
  • beyler size bir iki oyuncu tavsiyesinde buluncam: kale için helton çok uygun .fiyatının en iyisi. defans için çok araştırdım.: bassong,baysse,Beria,Demel ve Faty.Orta Saha için iyi bir kişi biliyorum. Yaklasık 1.100.000 avroya de jong , bu fiyata bi tane çıkmaz adam gibi biri.forvet :aghahowa,annecasila,dembele , remy.
  • arkadaşlar masterlig de para kazanmak cok zor acaba bilmediğim birşey varmı?sadece maç gelirlerini kasama koya biliyorum emre çolak ı sağda deneyin kesinlikle verimli=)saygılar herkese...
  • Merhaba arkadaslar
    paylasımlarınızı cok bnde yni uye oldum

bnde sze brkc tavsiyede bulunayım dedim BEN ARFA,GUSİEV TAVSİYE DERİM
  • bnmde kardesim cok iyi bir takım kurdu

.....MARTİNS..........TERNALBAO........

GUARDADO LENNON

VAN DER VAART

MONTOLİVO

DESMERATES........SERVET CETİN.............D.DIAZ............SABRİ SARIOGLU

WİESEL

kendisi D3 ve D2,D1 hicbisey tanımıyor hepsini yeniyor size tavsiye ederim oyuncular cok iyi ve hepside ekonomik en pahalısıda LENNON 7M civarı ve MESSi kadar hızlı messi yerine onu alabilirsniz.
  • ............................MARTİNS........................TERNALBAO........

.............GUARDADO...................................................LENNON

.......................................VAN DER VAART

..........................MONTOLİVO

• hocam ana konu var zaten ordan devam edebilirsiniz
    http://resim.donanimhaber.com/m_43479676/tm.htm
  • oyunun mantığı önce takım oyunu ne demek onu öğrenmek.yıldızları ne kadar doldursanda takıyolar valla acıma yok.hızına tabiki bak önce diikat edilecek şeyler

top sürme hızı,
    top sürme yeteneği
    takım oyunu
    FORM

KADROM

O.CORDOBA

BIAVA PINTONYARD STREMER G.FERNANDES

BATTAGLIA NOLAN

BOSRORCIC FLOCCARI

MACCARONE(SÜPER ŞUT VE TEKE TEKTE AF YOK)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZoRaN_

bnmde kardesim cok iyi bir takım kurdu

.....MARTİNS..........TERNALBAO........

GUARDADO LENNON

VAN DER VAART

MONTOLİVO

WİESEL

kendisi D3 ve D2,D1 hicbisey tanımıyor hepsini yeniyor size tavsiye ederim oyuncular cok iyi ve hepside ekonomik en pahalısıda LENNON 7M civarı ve MESSi kadar hızlı messi yerine onu alabilirsniz.

+11111

• arkadaşlar

ağ ortamı test ediyor diyor

sonra şöyle bir yazı çıkıyor

kullanmakta olduğunuz ağ bağlantısı aygıtlarının bağlantınıza getirdiği sınırlamalar nedeniyle bu modda oynayamazsınız.yalnızca hızlı maçta 1-1 (sıralı maç) maçı oynayabilirsiniz donanımınızı doğradan internete bağlayarak veya ağ bağlantısı aygıtınızı örneğin yönlendiricinizi yapılandırarak bu sorunu çözebilirsiniz. playstation 3 sisteminize DMZ,PORT,eşleme,NAT,tablosu yapılandırmaları ve diğer yönlendirici ayarlarını uygulayın. ayrı donanım sistemleri kendilerine özgü terimler kullanabilir.
    şimdiden teşekkürler lütfen yardım edin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan470

arkadaşlar

ağ ortamı test ediyor diyor

sonra şöyle bir yazı çıkıyor

kullanmakta olduğunuz ağ bağlantısı aygıtlarının bağlantınıza getirdiği sınırlamalar nedeniyle bu modda oynayamazsınız.yalnızca hızlı maçta 1-1 (sıralı maç) maçı oynayabilirsiniz donanımınızı doğradan internete bağlayarak veya ağ bağlantısı aygıtınızı örneğin yönlendiricinizi yapılandırarak bu sorunu çözebilirsiniz. playstation 3 sisteminize DMZ,PORT,eşleme,NAT,tablosu yapılandırmaları ve diğer yönlendirici ayarlarını uygulayın. ayrı donanım sistemleri kendilerine özgü terimler kullanabilir.
    şimdiden teşekkürler lütfen yardım edin arkadaşlar

Arkadaşım hallettinmi bilmiyorum ama ben belki başkalarınada faydası olur diye yazayım yinede, bende de aynısını diyordu gittim bir airties moem aldım, modemin ara yüzüne girip DMZ aktifleştir dedim daha sonra NAT tablosuna girip orada yeni bir tablo oluştur diyerek pop3 vs. ne varsa tabloya ekledi şimdi normal TİP 2 diyor ve her modda oynayabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.