O ibareyi her yan ithalatçı koyuyor zaten artık, nasıl bunu yapıp kimse birşey diyemiyor anlamıyorum. Sadece LG değil her markada bu şekilde.
Üstad son sorum :=) lv4500 lw4500 arasındaki tek fark 3d olmasımıdır. input lag değerleri falan aynımıdır? :)
Input lag değerleri muhtemelen aynı değildir. İçindeki işlemci farkından kaynaklanır bu durum. LV daha düşük bir input lag oluşturabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Input lag değerleri muhtemelen aynı değildir. İçindeki işlemci farkından kaynaklanır bu durum. LV daha düşük bir input lag oluşturabilir.
Anladım ablacım :) 3d'de tabi doğal olarak daha yüksek işlemci kullanılıyo :) vaktini aldım kusura bakma
Vakit almak ne demek, yardımcı olmaya çalışıyorum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: murat7495
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
O ibareyi her yan ithalatçı koyuyor zaten artık, nasıl bunu yapıp kimse birşey diyemiyor anlamıyorum. Sadece LG değil her markada bu şekilde.
Üstad son sorum :=) lv4500 lw4500 arasındaki tek fark 3d olmasımıdır. input lag değerleri falan aynımıdır? :)
O değerlerin ölçülme ortamı zaten hiçbir insanın kullanımına uygun olmayan grey-to-grey ya da black-to-black şeklindedir. TV leri kendin denemen lazım ama çok bir fark olacağını sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme