Şimdi Ara

Ps3 için plasma tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: techraven

O ibareyi her yan ithalatçı koyuyor zaten artık, nasıl bunu yapıp kimse birşey diyemiyor anlamıyorum. Sadece LG değil her markada bu şekilde.

Üstad son sorum :=) lv4500 lw4500 arasındaki tek fark 3d olmasımıdır. input lag değerleri falan aynımıdır? :)
  • Input lag değerleri muhtemelen aynı değildir. İçindeki işlemci farkından kaynaklanır bu durum. LV daha düşük bir input lag oluşturabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Input lag değerleri muhtemelen aynı değildir. İçindeki işlemci farkından kaynaklanır bu durum. LV daha düşük bir input lag oluşturabilir.

Anladım ablacım :) 3d'de tabi doğal olarak daha yüksek işlemci kullanılıyo :) vaktini aldım kusura bakma
  • Vakit almak ne demek, yardımcı olmaya çalışıyorum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat7495

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

O ibareyi her yan ithalatçı koyuyor zaten artık, nasıl bunu yapıp kimse birşey diyemiyor anlamıyorum. Sadece LG değil her markada bu şekilde.

Üstad son sorum :=) lv4500 lw4500 arasındaki tek fark 3d olmasımıdır. input lag değerleri falan aynımıdır? :)

O değerlerin ölçülme ortamı zaten hiçbir insanın kullanımına uygun olmayan grey-to-grey ya da black-to-black şeklindedir. TV leri kendin denemen lazım ama çok bir fark olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.