Şimdi Ara

PS3 ile Harici HDD Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bir USB HDD alıp, PS3 ile beraber kullanabilir miyim?

• Evet, kullanabilirsin...Ama bir Memory Stick gibi iş görür, yani PSN'den indirdiğin demo ve oyunları içine atamazsın sadece dışardan müzik, video ve resimlerini yine ps3'e atabilirsin ama bu seferde yine ps3'ün kendi içinde var olan HDD'sine ihtiyaç duyarsın. Dolayısıyla 2.5" Laptop HDD'lerinden alman gerekir.
  • ntfs formatında HDD yi görmez unutma FAT32 yapmalısın biçimlendirerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Evet, kullanabilirsin...Ama bir Memory Stick gibi iş görür, yani PSN'den indirdiğin demo ve oyunları içine atamazsın sadece dışardan müzik, video ve resimlerini yine ps3'e atabilirsin ama bu seferde yine ps3'ün kendi içinde var olan HDD'sine ihtiyaç duyarsın. Dolayısıyla 2.5" Laptop HDD'lerinden alman gerekir.
    Neden Laptop HDD'si olması gerekir, o kısmı anlamadım. Normal USB HDD'yi bağlayıp içeriğini PS3'ünkine (60 GB) atamaz mıyım? Ayrıca "memory stick" gibi düşünsek bile mesela bir filmi illa PS3'e mi kopyalamam gerekir izleyebilmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lac0niC

quote:

Evet, kullanabilirsin...Ama bir Memory Stick gibi iş görür, yani PSN'den indirdiğin demo ve oyunları içine atamazsın sadece dışardan müzik, video ve resimlerini yine ps3'e atabilirsin ama bu seferde yine ps3'ün kendi içinde var olan HDD'sine ihtiyaç duyarsın. Dolayısıyla 2.5" Laptop HDD'lerinden alman gerekir.
    Neden Laptop HDD'si olması gerekir, o kısmı anlamadım. Normal USB HDD'yi bağlayıp içeriğini PS3'ünkine (60 GB) atamaz mıyım? Ayrıca "memory stick" gibi düşünsek bile mesela bir filmi illa PS3'e mi kopyalamam gerekir izleyebilmek için.

Evet aynen öyle...

• beyler benim de sorum olacak: şimdi laptop hdd si alıp(misal 120 gb) bu hdd yi ps3 ün hdd sini söküp onun yerine takabilirmiyiz yani bi nevi upgrade olay yapabilirmiyiz ps3 e?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

beyler benim de sorum olacak: şimdi laptop hdd si alıp(misal 120 gb) bu hdd yi ps3 ün hdd sini söküp onun yerine takabilirmiyiz yani bi nevi upgrade olay yapabilirmiyiz ps3 e?

Evet öyle yapılıyor zaten... 3.5" HDD de takabilirsin ama kasanın dışında kalır ve harici güç kablosuyla beslenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

beyler benim de sorum olacak: şimdi laptop hdd si alıp(misal 120 gb) bu hdd yi ps3 ün hdd sini söküp onun yerine takabilirmiyiz yani bi nevi upgrade olay yapabilirmiyiz ps3 e?

Evet öyle yapılıyor zaten... 3.5" HDD de takabilirsin ama kasanın dışında kalır ve harici güç kablosuyla beslenir.

eywallah kardeş, o zaman o kadar fiyat farkı verip milletin 80 gb falan almasına gerek yok sanırım, zaten ileride ps2 de olduğu gibi konsola entegre olan dolayısıyla kompakt görüntüyü bozmayan hdd lerde üretilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 27 Temmuz 2007; 0:26:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lac0niC

quote:

harici hdd yada flashbellektekii videoyu izlemek içn ps3 kopyalamaya gerek yok harici HDD dahili hdd gibi oyun atamazsın sadece diger bütün işleri görür harici hdd fLash bellek vs.. üzrinden film mp3 resim hersey izlenip dinlenebilir...

• merhaba bu ps3 içindeki hdd kaç rpm? kaç mb önbellekli + kaç inc?
    gerçekten laptop hddsi takılıyor mu? hiç görmedim nette daha önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

merhaba bu ps3 içindeki hdd kaç rpm? kaç mb önbellekli + kaç inc?
    gerçekten laptop hddsi takılıyor mu? hiç görmedim nette daha önce

2,5" hdd yani laptop hard diski nette nasıl göremedin anlamadım ama böyle bi konu actım arama tuşu gerçekten lazımışş

http://forum.donanimhaber.com/m_15494626/tm.htm burdan bakabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.