Şimdi Ara

PS3 İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 ile internete bağlandığımda youtube videoları HD formatında izleyemiyorum,Bu konu hakkında bilgisi olan varmı,ps3 ün browserından kaynaklı bi sorunmu acaba

• Ben daha youtube a giremiyorum. Eğer youtube a garip siteler aracılığıyla giriyorsan, HD formatında izleyememen doğaldır ;)
  • Başka bir site üzerinden girmiyorum.Sadece dns leri değiştirdim bu şekilde direk giriyorum ama yinede böyle bi sorun var :(
  • DNS 'leri nerden değiştirdin ki?PS3 'te DNS değiştirme var mı?
  • Settings--network settings ordan değiştiriyosun.Bu şekilde bütün sitelere girmen mümkün.Aynı PC deki gibi.Ancak youtube a girince video ekranının sağ altında 360p-480p-720p seçenekleri çıkar normalde bu şekilde hd kalitesinde izlemek mümkün oluyor pc den bağlanınca ama ps3 ile bağlanınca çıkmıyo bu çözünürlük alternatifleri.söylemek istediğim bu alternatifler neden çıkmıyor??
  • Ben youtube a bir şekilde girdim büyük bir umutla ama videoları izleyemiyorum.Çünkü flash player istiyor.Başka video sitelerinde izleyebiliyorum sadece youtube da flash player istiyor anlamadım.
  • Bende flah istemedi sizde istemesi ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC xbox gamepass 7 aylık
    3 yıl önce açıldı
    Ps5 internet sorunu
    3 yıl önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Ben youtube a bir şekilde girdim büyük bir umutla ama videoları izleyemiyorum.Çünkü flash player istiyor.Başka video sitelerinde izleyebiliyorum sadece youtube da flash player istiyor anlamadım.

Sitelerdeki flash playerin sürümü ile alakalı olabilir .
  • Arkadaşlar Ps3 alsam flash tabanlı online oyunları oynayabilirim yani öyle mi?
  • Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.