PS3 ile internete bağlandığımda youtube videoları HD formatında izleyemiyorum,Bu konu hakkında bilgisi olan varmı,ps3 ün browserından kaynaklı bi sorunmu acaba
Ben daha youtube a giremiyorum. Eğer youtube a garip siteler aracılığıyla giriyorsan, HD formatında izleyememen doğaldır ;)
Başka bir site üzerinden girmiyorum.Sadece dns leri değiştirdim bu şekilde direk giriyorum ama yinede böyle bi sorun var :(
DNS 'leri nerden değiştirdin ki?PS3 'te DNS değiştirme var mı?
Settings--network settings ordan değiştiriyosun.Bu şekilde bütün sitelere girmen mümkün.Aynı PC deki gibi.Ancak youtube a girince video ekranının sağ altında 360p-480p-720p seçenekleri çıkar normalde bu şekilde hd kalitesinde izlemek mümkün oluyor pc den bağlanınca ama ps3 ile bağlanınca çıkmıyo bu çözünürlük alternatifleri.söylemek istediğim bu alternatifler neden çıkmıyor??
Ben youtube a bir şekilde girdim büyük bir umutla ama videoları izleyemiyorum.Çünkü flash player istiyor.Başka video sitelerinde izleyebiliyorum sadece youtube da flash player istiyor anlamadım.
Ben youtube a bir şekilde girdim büyük bir umutla ama videoları izleyemiyorum.Çünkü flash player istiyor.Başka video sitelerinde izleyebiliyorum sadece youtube da flash player istiyor anlamadım.
Sitelerdeki flash playerin sürümü ile alakalı olabilir .
Arkadaşlar Ps3 alsam flash tabanlı online oyunları oynayabilirim yani öyle mi?
Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme