Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bir oyun istiyorum ama avrupada yok japonca oyun ps2 dede oynadığımı ve animesini izlediğim için biliyorum . Bu oyunu Türkiye de bulabilir miyim? adı Super Robot Taisen OG 2
  • Arkadaşlar Call of Duty Black Ops oyunumu bitirdiğim için satıyorum veya fps veya lego oyunları ile takas olunabilir. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir. İzmir ili elden teslim edebilirim.
  • İzmir İçi Elden Satılır Veya Sadece GTA V İle Takas Yapılır.
    Cd ler Tertemiz Ve Çiziksizdir.
    Fiyat İçin Pm atınız.
  • Beyler izmir içi "Silent Hill-Downpour" arıyorum Karşılığında "Far Cry 3+Far Cry 4 Double Pack" vericem "Assassin's Creed-Black Flag" Takas isteyen varsa özelden yazsın CD ler çok temizdir özellikle Silent Hill e çok ihtiyacım var
  • Temiz Blur araba yarışı oyunu var arkadaşlar kutulu+kitapçıklı ve pal bölgedir, elinde infamous 2 Türkçe varsa takas yapabilirim(Çiziksiz olması önemli ve pal bölge) ?
  • Uncharted 3 crysis 2 infamous 2 gta 4 elimdeki oyunlar herhangi bir oyunla takas olabilir pm atabilirsiniz metro istasyonlarında hallederiz
  • Elimde
    god of war collection
    Need for speed rivaldo
    Dead space 2
    Oyunlari var bunlardan birini black of 2 ile takas edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panda2003 P kullanıcısına yanıt
    Slm black ops 1 mi oyununuz ?

• Far Cry 2 Ve Quantum of solace oyunları mevcut elimde arkadaşlar aradığım oyunlar assassins creed revelations ve assassins creed 3
  • reset45 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur black opps 1 dir
  • crox1903 kullanıcısına yanıt
    Güncell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ALINIK smackdown 2k16 ps3 ( wwe 2k16 ps3 ),elimde takas olarak ps4 için mortal combat x var
  • alınık last of us
  • Satılık takaslık ps3 pes 2016 sadece fifa 16 ile takas olur.

• Beyond Two Souls (Türkçe) aramaktayım. İzmir/Karşıyaka
  • Satılık mafia 2 35 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Watch Dogs, Fifa 14, Battlefield 4 Sportchampions 2 adında da bir oyun daha var. Bu oyunun ne olduğunu bile bilmiyorum. Bu dördünden biri ile The Last of Us oyununu takas yapabilirim İzmir'de. ÖM ile ulaşabilirsiniz. Elinizde ilgimi çekecek başka oyunlar da varsa belirtebilirsiniz. The Last of Us oyununu kesin olarak istiyorum. Pes 2015 ya 16 oyunu da olabilir. Diğer kalanlarla takas yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crox1903

İzmir İçi Elden Satılır Veya Sadece GTA V İle Takas Yapılır.
    Cd ler Tertemiz Ve Çiziksizdir.
    Fiyat İçin Pm atınız.

Guncell

• Uygun fiyata temiz, çiziksiz Tomb Raider PS3 almak istiyorum. Satmak isteyen olursa özel mesaj atabilir.

Edit: Satın alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 19 Mart 2016; 21:34:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwe 2k16 ps3 oyunu satmak isteyen varsa pm den iletişime geçelim,Takas olarakda elimde ps3 pes 14-15,ps4 pes 2015,ps3 fifa 2015,ps4 fifa 14-15,ps3 call of duty ghost,gran turismo 6 vardır
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.