3 saatten sonra niye tırsıyosunki arkadaşım. 3 gün aralıksız demo indirdiğimi hatırlıyorum geçen sene. İlk açtığımdaki kadardı sıcaklığı. Hiçbir şeyde olmadı.
sıcak ortama koymayın, ferahta dursun... hiç bir şey olmaz. playstation 2'yi günlerce kapamazdık... 3'üde kapamayacağız :) hiç bir şey olmaz benim kızıma :P
quote:
Orijinalden alıntı: Malko
quote:
Orijinalden alıntı: PS3psn
Kullanma kılavuzunda 1 saat oynadıktan sonra 15 dk dinlendir diyor. Bende has..... dedim. O kadar parayı 1 saat içinmi verdik!!!!!!!!!!!!
Canim kardesim orada makinayi dinlendir demek istememislerdir, kendin dinlen manasinda kanunen yazmalari gereken bir ibare o. :D
Haha, evet, orada senin dinlenmen gerektiğini söylüyor. PS3'ü ise istediğin kadar açık bırak, bir şey olmaz. Taş gibi makine, öyle ki kibar davranırsan geçinemezsin, daha çabuk bozulur. Lütfen PS3'ü nazlı Xbox 360'la karıştırmayalım.
yeri geldi 1 gün açık kaldı hemde oyun film maşallahı var korkmadan oynadığım tek makine ps3
ya allah rızası için kaç saati boşverinde şu aleti en iyi nasıl bir yere koyabiliriz birisi resimli falan anlatsa ne güzel olacak. ben yere koydum aleti havalandırma falan açık ama bazı arkadaşların tavsiyesi altı delikli bir yerde (sehpa gibi) kullanmak. nedir bu koyduğun yerin önemi?
Aşırı ısınmadığı sürece kaç saat açık kaldığının pek bir önemi yok. Havalandırmaları kapatma yeterli en azından havalandırma delikleri ile önünü kapatan (duvar, tahta vs.) gibi yerler arasında en az 10-15 cm olsun. Havalandırma deliklerinde zamanla oluşan tozları temizle. Zaten bu söylediğim sadece ps3 değil diğer cihazlar içinde geçerli. Kış geldiği için ısınma konusunda herhangi bir sıkıntı çekmezsin. Ben yazın 30 derecelik odada 5-6 saat tv sehpası altında çalıştırıyordum. Fan hızının arttığını bile hatırlamıyorum. 1 saatte 15 dakika dinlendirme olayı cihaz için değil sizin göz sağlığınız açısından önemli. Sakınan göze çöp batar hor kullanma ama fazlada önemseme. Yoksa cihazı daha fazla hava alacak yerde çalıştırıp 2 saat oynayıp ısınmaması için kapatan, çeşitli atraksiyonlarda bulunan ama buna rağmen sarı ışıkla karşılaşan kullanıcılarda var. Ps2 olayında cd kullanmayın, kullandığınız dvd çizik olmasın, altı yeşil olmasın, kaliteli marka olsun diyorlardı hiç birini yapmadım 2001 senesinde aldığım konsol 9 yıl geçmesine rağmen optik okuyucusu sağlam bir şekilde çalışır vaziyette bir köşede duruyor. Aynen ps1 de öyle 96 senesinde almıştım vcd player olarakta kullanıyordum oynamadığım dandik medyaya çekilmiş oyun kalmadı ama hala çalışıyor. Gerçi artık oynamıyorum ama :))) Yani fazla umursamamak en iyisi. Kasmayın kendinizi.
quote:
Orijinalden alıntı: Duna
sıcak ortama koymayın, ferahta dursun... hiç bir şey olmaz. playstation 2'yi günlerce kapamazdık... 3'üde kapamayacağız :) hiç bir şey olmaz benim kızıma :P
PS3=kız hocam büyük bir yanlışın var öyle taş gibi makineye kız denirmi Allah korusun gece sen yatarken kafana zıplar darma duman olursun PLAYSTATİON 3 = Kaslı kuvvetli erkek
luck this
quote:
Orijinalden alıntı: herospower
ya allah rızası için kaç saati boşverinde şu aleti en iyi nasıl bir yere koyabiliriz birisi resimli falan anlatsa ne güzel olacak. ben yere koydum aleti havalandırma falan açık ama bazı arkadaşların tavsiyesi altı delikli bir yerde (sehpa gibi) kullanmak. nedir bu koyduğun yerin önemi?
Ben sehpanın üzerine dikdim aleti
PS3 ün soğutma sistemi mükemmel;hava giriş-çıkışını engelleyecek,dar bir yerde olmadığı sürece istediğin kadar açık bırak.
kullanma kitapçığında 3-4 saat yazıyor
ps1 de sogutucu denen melet yoktu ates gibi yanıyor yumurta piserdi benim memory kard yok diye oyunu biterene kadar acık bırakıyodum memory kart girisi bozulmustu gormuyodu :) ben 1 hafta acık tuttugumu bilirim ben ps2de 1 hafta acık bırakıyodum simdi siz ps3mu 2 saatten fazla acık tutmayın diyosunuz iste ben buna gulerim 6 7 saatte inen oyunlar var nası indiriceniz ozaman ben ps3 bazen 2 yada 3 gun acık bıraktıgım oluyodu ama bu sarı ısık olayı beni gerdi yusuf yusuf :p
Bir keresinde 2 gün açık bıraktım, arada demo falan indirdim. Bana mısın demedi...
PS-3 kapanır mı hiç ya
3 GÜN
dostum bizde dun 3 kere bugunde 1 kere elektrikler kesildi makina tas gibi hala calisiyor bende gunde 4-5 saat 1 keresinde ise 2 gun hic durmadan killzone 2 multi oynamisimdir
Bir hafta açık kaldı ve hiçbirşey olmadı. Avrupa ilk parti 60 GB.
bu yorumlardan sonra rahatlıkla pc gibi hor kullanmaya başlayabilirim ama benim dezavantajım şu benim ps3 ntsc-u ve garantili ama bozulursa tekrar amerikaya yollama gibi bi şansım %10 filan o da tanıdık biri denk gelirse yani alet bozuldummu burda yaptırmak zorundayım en basitinden bi bluray okuyucu bile bozulsa parasını vermem gerekicek yani ama bu kadar uzun süre acık bırakıpta hala taş gibi çalışan makinalar warsa bu gün de bana fifa 10 + codmw:2 geldi artık günde 6 7 saati geçer heralde annem tv yi kırana kadar oynarım yorumlar için çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme