Şimdi Ara

ps3 kırmızı karıncalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün uncharted 2 oynayınca ps3 bir kez karardı sonra düzeldi,ardından aynı şeyi bir kaç defa daha yaptı...reset atınca siyah ekranda kırmızı karıncalanmalar oluştu,aleti kapatıp tekrar açtım düzeldi bugün aynı şeyi tekrar yapıyor,hdmi kablo kulanıyorum ve herhangi bir oyun takınca sürekli kararıp tekrar düzeliyor...alet daha yeni 250gb slim model...şöyle bir şey var karardıktan sonra oyuna geri dönüyor ve herhangi bir sorun yok yani reset atmıyor sadece siyah ekran gelip gidiyor,sorun hakında bilgisi olan var mı?

• hocam bence ilk önce sorunun tvde mi ps3 temi olup olmadığını anla. eğer imkanın varsa arkadaşının tanıdığının vs. lcd sinde bir dene senin ps3 ü . Tvde problem olacağını zannetmiyorum ama sen genede dene. Oyun dışı birşeyler tak film gibi mesela ondada aynı şeyleri yapıyormu diye. Eğer başka bir tv de de aynı hataları veriyorsa zaman kaybetmeden ps3 ü garanti kapsamında servisine verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666
    dün uncharted 2 oynayınca ps3 bir kez karardı sonra düzeldi,ardından aynı şeyi bir kaç defa daha yaptı...reset atınca siyah ekranda kırmızı karıncalanmalar oluştu,aleti kapatıp tekrar açtım düzeldi bugün aynı şeyi tekrar yapıyor,hdmi kablo kulanıyorum ve herhangi bir oyun takınca sürekli kararıp tekrar düzeliyor...alet daha yeni 250gb slim model...şöyle bir şey var karardıktan sonra oyuna geri dönüyor ve herhangi bir sorun yok yani reset atmıyor sadece siyah ekran gelip gidiyor,sorun hakında bilgisi olan var mı?

Aynı şey bana da oluyor kırmızı karincalanma. Ya tv nin arkasındaki hdmi girişinde sorun var ya da hdmi kablon bozulmuş dostum. Ben Tv'nin ikincil hdmi çıkışına takınca düzelmişti
  • teşekkürler,sorun ps3 te değilmiş hdmi kablodanmış,biraz elledikten sonra düzeldi...arada ps3ü söküyorum yerinden galiba kablo bükülmüş,her harukarda sorun çözüldü...yardımınız için teşekkürler
  • Merhaba bana hdmi ile ilgili birsey geldi ses ve giris fln di bende evet dedim sonra bunu okuyabilirmusunuz dedi arada bir karincalaniodu bazen gidiodu ben okuyabiliorum dedim ve suan psm full karincali ve gidip gelio yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo kaliteli mi?
  • Kırmızı karıncalanmanın sebebi HDMI kablosunu TV girişine tam olarak oturtamamaktan kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda yırtılma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.