bugun saturn den lg marka full hd 94cm 37le5300 led lcd tv aldim. birde ps 3 hd kablo ne neyse problemim su ne kadar denediysem hd baglantidan bi türlü görüntü alamadim acaba ne yapmam lazim bir tv nin kartonunda wiriless av link ve divx hd yazilari var bunlar ne ise yariyor?
Dostum konu ile alakasız olabilir ama birşey soracağım.
Ne kadar aldığını öğrenebilir miyim?Aynı markanın 32" olanı ile ilgileniyorum onun fiyatı hakkında bilgin var mı Saturn'de ne kadara satıyorlar
Tv'de hdmi bağlantıyı aç playstationın açma tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tut 2.bip sesinden sonra playstation kendini tv nin çözünürlüğüne göre ayarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: _HollowMan_
Tv'de hdmi bağlantıyı aç playstationın açma tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tut 2.bip sesinden sonra playstation kendini tv nin çözünürlüğüne göre ayarlar.
katılıyorum
ayipsin AranuS 649eu + 90 eu 5sene de garanti satici arkadas onu ödemedim. simdi farkettimde faturaya baktim eksik parami aldilar ben den! cevap icin de tskler hemen deniyorum.
denedim ama olmadi ps3 ana menüden anzeige-einstellungen videoausgabe-einstellungen ordan ayarladim oldu ama gene de tskler cevaplariniz icin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme