Şimdi Ara

PS3 mini-itx server ve media center HTPC mod çalışması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok hoş ya, eline sağlık.Donanımların hakkında biraz bilgi verebilirmisin ?
    Biz boş PS3 kutusunu nasıl edinebiliriz mesela merak ettimde ?
  • Asus E35M1-i Deluxe mini itx anakartım
    KINGSTON HyperX KHX1333C7D3K2/4GX XMP 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 7-7-7-20 Bellek kiti
    1x 2 gb 7200 Rpm 64mb önbellekli hdd
    1 x 360 gb 7200 rpm 32 mb önbellekli sistem için kullandiğim hdd
    1 x 80 gb 5400 rpm ps3 ün kendi içinde olan sadece büyük boyutlu bir dosyayı taşımak için yandan çıkardığım hdd
    54 in 1 kart okuyucu
    seri bağlı potansmetre ile kullanilan 1 adet uv destekli 8 cm 1 adette hdd ler için arkadan soğutma alan 5cm fan. ayrica kasanin içine temiz hafa sokan 5v ile desteklediğim en sağdaki normalde 8 olan ben orasını burasını kesince ufalan bir fan :)
    bordun kendinden gelen 2 dairesel antenin 1 tanesini bordun altına yerleştirdim bölece dışarı anten olayıyla uğraşmiyorum.

ve cihaza elektirik desteği sunan 160w (peek 200 w) güçünde pico psu vede buna dışardan güç verdiğim 203 w gücünde xbox 360 adaptörü.
    sessiz vede fazlasıyla stabil bir sistem oldu :)

ps3un kasaya gelince.. bu işerlerle uğraşan tamircilerde patlamiş yapiılamiacak aletler olaibliyor bazen.. ben tüm makinayi ( hddden borduna bluray okuyucusu herşeyi dahil) 35 liraya aldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staffofevil -- 14 Ocak 2012; 20:08:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: staffofevil

Asus E35M1-i Deluxe mini itx anakartım
    KINGSTON HyperX KHX1333C7D3K2/4GX XMP 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 7-7-7-20 Bellek kiti
    1 x 80 gb 5400 rpm ps3 ün kendi içinde olan sadece büyük boyutlu bir dosyayı taşımak için yandan çıkardığım hdd
    54 in 1 kart okuyucu
    seri bağlı potansmetre ile kullanilan 1 adet uv destekli 8 cm 1 adette hdd ler için arkadan soğutma alan 5cm fan. ayrica kasanin içine temiz hafa sokan 5v ile desteklediğim en sağdaki normalde 8 olan ben orasını burasını kesince ufalan bir fan :)
    bordun kendinden gelen 2 dairesel antenin 1 tanesini bordun altına yerleştirdim bölece dışarı anten olayıyla uğraşmiyorum.

ve cihaza elektirik desteği sunan 160w (peek 200 w) güçünde pico psu vede buna dışardan güç verdiğim 203 w gücünde xbox 360 adaptörü.

ps3un kasaya gelince.. bu işerlerle uğraşan tamircilerde patlamiş yapiılamiacak aletler olaibliyor bazen.. ben tüm makinayi ( hddden borduna bluray okuyucusu herşeyi dahil) 35 liraya aldim :)

İyiymiş, resmen ilham kaynağısın
    İşlemci soğutucun bi ayrı güzelmiş :D

• wow
  • güzel olmuş yine de fanlar nerden hava alıyo göremedim
  • Biraz sıkışık olmuş sanki Güzel çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staffofevil

Asus E35M1-i Deluxe mini itx anakartım
    54 in 1 kart okuyucu

peki bi sorum olacak 1. si ps3 ün hdd sini normal hdd gibi kullanabiliyor muyuz 2 normal atx bu kasaya sığar mı 3 sığmazsa normal işlemcili bir micro atx sığar mı şimdiden teşekkürler

• Guzel bir calışma forumda daha oncede bir xbpx 360 htpc mod gormustuk tasarımsal olarak o biraz daha hos duruyordu ama sanırım senin sistem daha guzel ve daha rahat oturmus Eline saglık

Acaba ps3 un bluray inimi kurdun okulda mobilden giriyorum da pek anlasılmıo. Beles wi-fi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç olmuş ama pardon :D
    Cihazın kendi hddsinide ayni orginalinde oldugu gibi yandan takarak istediğim zaman cıakrtarak kullanabiliryorum hiçbir sorun yok. sadece takıldıgı yere sata dada ve power kablolarını sabitledim.

Ben bir optik sürücü kullanmadım. belki ilerleyen zamanlarda sata dvd takarim cunku ps3un kendi blueray sürücüsü aşırı kalın :)

ki zaten bu kasayı harici adaptör sorunu oldugu için dağıttım :D
    Dark minivesa kullaniyorum artık :)
  • bir şey sorcam bu alet nerden açılıyo ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.