Şimdi Ara

PS3 Monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 24 inc asus 60 hz Monitörüm var arkadaşlar bugün ps3 ümü bağladım hdmi ile pc yide dvi ile bağladım açtım ps3 ü açılırken hiçbir sıkıntı yok ama black ops 2 oyununu açarken monitorden acayip acayip sesler geliyor televizyona bağlıyken hiçbir sıkıntı yoktu bunun çözümü nedir sorun neyden kaynaklanıyor anlamadım Monitörün hoparlöru var ama ses hoparlörden cikmiyor anladigim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelıkle merhaba kardes ps3 u monıtore bağlıyosan ve sadece batılfaild deyse oyun grafıklerı yuklu gelıyodur monıtore goruntuyu kaldıramıyordu muhtemelen ve zorlanıyodur benım ps3 dede batılfaıld4 var lg 32 ınc tv ye bağlı hıcbı sıkıntı yok ve benım tek sorunum arkadaslar benim 320 gb slim kasa ps3 üm var ve power düğmesine basıp acmak ıstedımde bazen 2 sanıye yesıl ışık yanıp birden kapanıo bazen 10 dk çalısıo ve direk kapanıyo ve power düğmesının yanındakı led kırmızı renkde olmuyo tamamen guc gıdıyo yanı ve power düğmesine bastımda kırmızı led yanıyor bıda basıyorum yesıl yanıyo tam çalıscak yine kapanıyor bunun nedenını bırı acıklasın çözümünü kafayı yicem yaz geldı oyun oynuyamıyorum :((((((( bunun cozumunu bılen varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 FPS sorunu
    10 ay önce açıldı
    PS3 fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.