Şimdi Ara

PS3 , MOTORSTORM (FULL) , NBA 2K7 , FULL AUTO 2 vs vs IZLENIMLERIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi üstte 3Fruz yazmış ya ısınma olayını
  • amerika japonya kanada taiwan hon kong sanırım bir bolge burası bunlarla oynanıyor ama degisik ulke bayrakları gordum ben ps3 amerikadan her yere girmis japonyadan bize geldigi gibi pal makinanın online oyunda bolge avantajı olabilir işnternet hizmetiniz yavassa eger bunuda hesaba katın bence...
  • akh almadan önce söleseydin keşke :D tırstım şimdi nolcak bilmiom :S ama olsun üzülmeyin... bizimde makinalarımız japon diilmi? bizde beraber oynarız :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

dostum makınanın performansı nasıl peki,birde ısınması nasıl aletin en fazla kaç saat oynadın

3fruz aciklamis biraz ama bnde soyliyim yinede , makina isiniyo gercekten fakat 360daki gibi isinmadan dolayi cikan bir problem olmadi henuz.

quote:

amerika japonya kanada taiwan hon kong sanırım bir bolge burası bunlarla oynanıyor ama degisik ulke bayrakları gordum ben ps3 amerikadan her yere girmis japonyadan bize geldigi gibi pal makinanın online oyunda bolge avantajı olabilir işnternet hizmetiniz yavassa eger bunuda hesaba katın bence...

quote:

@ice-eyes
    arkadaşım eline sağlık, online olayında merak ettiğim bişey var istediğin ülkeden kişilerle online oynayabiliyormusun
    teşekkür ederim..

ben mesela bi amerika bi japonya olmak uzere 2 account aldim ama avrupada ciktigi zaman avrupa accountu alicam o yuzden sorun olmicak online olayi. ki su andada zaten ulke/region secme gibi bi durum olmadi online oynarken heralde online serverlari global olarak calisiyo oyunlarin onu tam bende kurcalamadim henuz.

Bu arada herkese tesekkurler....

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

ocak ayında tr'de 1100dolar+kdv gibi bir fiyattan satılacagını duydum..ufak bir bilgi buda belki işine yarar..

bazisi subat sonu diyo bazisi ocak diyo insallah ocaktir birde insallah fp241w nin Z modelide gelir , cnku fp241w de 1:1 aspect ratio olayini duzeltme sansimiz yokmus sanirim. 16:9 u 16:10 a stretch etmek zorunda kaliyomus..

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Güzel inceleme teşekkürler. Mümkünse bir ps2 oyunu koyup denermisin randımanlı çalıştırıyormu merak ediyorum.

ps2de zaten 4-5 tane orjinal oyunum vardi onlarda arkadasimda su anda , ondan geri aldigim zaman denicem.
  • quote:

ps2de zaten 4-5 tane orjinal oyunum vardi onlarda arkadasimda su anda , ondan geri aldigim zaman denicem.

buldum olm orj gt cd sini,ama arkasi cok cizikli haberin ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 24 Aralık 2006; 19:09:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice-eyes

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

ocak ayında tr'de 1100dolar+kdv gibi bir fiyattan satılacagını duydum..ufak bir bilgi buda belki işine yarar..

bazisi subat sonu diyo bazisi ocak diyo insallah ocaktir birde insallah fp241w nin Z modelide gelir , cnku fp241w de 1:1 aspect ratio olayini duzeltme sansimiz yokmus sanirim. 16:9 u 16:10 a stretch etmek zorunda kaliyomus..

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Güzel inceleme teşekkürler. Mümkünse bir ps2 oyunu koyup denermisin randımanlı çalıştırıyormu merak ediyorum.

w ile z arasında çok fark olur mu acaba?(16-9 ,16 -10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 24 Aralık 2006; 20:24:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ice-eyes

Dubaiden $900 60gb Hong Kong versionu 220V Region A.

Arkadaşım öncelikle PS3'ün hayırlı olsun güle güle kullan . sana bir sorum olucak . senin makina 220 V demişsin . şimdi benim heryerde okuduğum PS3'ler de universal power supply olduğu yönünde , e senin bu yazın bi bakımdan çürütüyor bu olayı ! senin bu konu hakkında kesin ve net bir bilgin var mı ? Mesela japon ps3'ler 220 volt'ta çalışır mı , sadece taiwan benim bildiğim 100-240 Volt yazıyo altında !
    Senin makinanın altında da 100-240 Volt mu yazıyor ?
  • Arkadaşın durumu olayı çürütmüyor aslen sonymania. Aksine en doğru şekil kullanıma örnek. Voltaj universal olsa dahi farklı ps3 versiyonlarının altında hangi ülke voltajı kullanılıyorsa o şekilde değer var. Şöleki; dediğin şekilde taiwan ve ayrıyetten hong kong versiyonların altında 100-240v yazıyor. Ülke voltajları bu çünkü. US ve japon versiyonlarda ise 100v. Arkadaş aslında deney dışı, çünkü konsol altında resmi olarak 220v yazıyor.

Sorun şu, sizin gibi 100v yazmasına (yani japon-amerikan versiyon) rağmen 220voltluk voltaj ile kullanılan ps3ler. Bende bunu efruz makinayı aldığı sıralarda bu sorular yine ortalarda dolaşırken ben bunu Sony'nin prosedür gereği yaptığına verdim. Yani alta yazan değer ne olursa olsun PS3ler fabrikasyon olarak psulardan dolayı 100-240v destekli.

al bak japon versiyon bir ps3 sahibi daha. Kutu resmini kocaman çekmiş "only us and japon";http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t568294.html ama gel görki 220vda çalışıyor.

İlk denemende bahsettiğin olay ilginç, aldığın riskin korkusuyla bağlantılarda yanlışlık yapmış olabilirsin. Çünkü desteklememsi durumunda fişe takmanla birlikte gürültüce bir pat sesi duyman gerekirdi

Herşeye rağmen yinede diyoruz ki risk kişiye aittir. Resmi olarak yazılmış bir yazı yok bu konuda.

• işte F1 sadece bunun için PS3 alını be, bu arada izlenimler için teşekkürler
  • Vallaha ben de şuan F1 için alabilirm PS3'ü.En azından alırken alma nedenlerima rasıdna olacak kısmetse 1-2 sene sonra....
  • F1'i çok abartıyorsunuz,sonuçta yarış oyunu ya,tabi ki grafik olacak.Büyütmeyin o kadar bence
  • F1 hastası adamın ilacı bu oyun, gameplay PGR3 gibi zevk vermesede F1 oyunu F1 oyunudur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.