Şimdi Ara

PS3 MOVE DETAYLI İNCELEME VİDEO EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
53.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baltazar11

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Bir EK YAPMAK İSTİYORUM EKSİLERE:.....

KAMERANIN ALTINDA BİR tutacak olsaydı daha iyi olurdu. Maalesef dengelemek zorundasınız.

Burda ne demek istediğinizi bir örnekle açıklayabilirmisiniz ?

Kameranın altı düz.. Yani kağıt tutacağı gibi bir kıskaç olsaydı TV nin üstüne sabitleyebilirdik. Ancak düz olan tvlerde duruyor ama aksi takdirde önünde duran konsola koymanız ya da sehpaya koymanız gerek. Özellikle Duvara asılı TVler için dert olabilir. Mutlaka ortada durması gerekiyor. tabi daha geniş duyarlılık için. Bu durumda ya TV üstüne ya da TV altına sehpa üzerine koymanız gerek.

Bendeki lcd nin üzeri tam olarak düzde değil , geçen gün düşündüğümde bu işin çözümü için yani kamerayı sabitlemek,eğim verdiğimdede sabit durması için kumaşlarda kullanılan 2 ataraflı cırt,lardan alıp tv,nin üzerine sabitlemeyi düşünüyorum.

Mantıklı olabilir. Sony Bravia modeli TV var bende. Üstüne koyabildim 3-5 cm düzeyinde bir düz mekan var. Orada durdu. Ama biraz dikkat edin. düşmesin. zaten bir kez durdurduktan sonra ellemiyorsunuz. Gerek kalmıyor. sadee yukarı aşağı hareket ettirerek istenilen oyunun durumuna göre ayar çekiyorsunuz.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130432445720&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

17/09 cuma sipariş etmiştim, 22/09 çarşamba geldi. tavsiye ederim...

• İnceleme İçin Teşekkürler. Aklımızdaki bazı sorular giderildi. Video için ayreten teşekkür
  • Ayrıntılı inceleme için teşekkürler
  • move dalgasinin tekli satilanindan hicbir sitede kalmamis gozukuyor. Millet saldirip tuketmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://www.bestbuy.com.tr/pages.aspx/playstation-move

Yarın alıyorum Allah kısmet ederse.

Perşembe günü Bestbuy da satışa çıkacak mı?
    Fiyatı hakkında bir bilgin var mı? 149 TL den aşağıya satama ihtimalleri olabilir diye sordum.
    Best buy bazen sınırlı stok diye günlük indirimlerle süper fiyat veriyor.

Düzeltme:

Haber et. Bende basıp gdideyim balçovaya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGLTR -- 23 Eylül 2010; 10:28:33 >
  • çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGLTR

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://www.bestbuy.com.tr/pages.aspx/playstation-move

Yarın alıyorum Allah kısmet ederse.

Perşembe günü Bestbuy da satışa çıkacak mı?
    Fiyatı hakkında bir bilgin var mı? 149 TL den aşağıya satama ihtimalleri olabilir diye sordum.
    Best buy bazen sınırlı stok diye günlük indirimlerle süper fiyat veriyor.

Düzeltme:

Haber et. Bende basıp gdideyim balçovaya:)
    yani bugün demi

• beyler teknosaya gelecekti move geldimi aceba bilgisi olan varmı ?
  • 24'ünde gelicek dediler ama bende yarın bakıcam bakalım gelmiş mi
  • izmire düştümü beyler bugün giden oldumu
  • teşekkürler için sağolun arkadaşlar....
  • hocam eline saglık inceleme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

izmire düştümü beyler bugün giden oldumu

Başlka başlık altında birisi best buydan remote almış 100 tl ye

starter dan bahsetmemiş var mı yok mu diye:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGLTR

quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

izmire düştümü beyler bugün giden oldumu

Başlka başlık altında birisi best buydan remote almış 100 tl ye

starter dan bahsetmemiş var mı yok mu diye:(
    starter yarın gelicek demiş sanırım öbür konudaydı o 3 tane konu var ne biçim iş
  • Merhaba Arkadaşlar starter paketin fiyatı türkiyedede 149tl ve 28 eylulde turkıyedekı butun buyuk marketlerde satısta.Benım tavsıyem bu urunun fıyatı sony tarafından belırtılen bır fıyat e dunyanın her yerınde hemen hemen aynı 10 lıra 20 lıra ucuz olsun dıye internetten yurtdısından yada mahallemızdekı sokagımızdakı oyuncakcı dukkanlarından almamak buralardan aldıgımız her urun yurtdısı stogu olarak gorunuyor.Sony once PS store sonra turkce oyunlar hatta seslendırmesıne kadar ,fıyat polıtıkası move desteklı oyunlar 90 lıradan fazla olmıycak . bence elınden gelenı yapıyor.bugun 3 tane turkce oyun cıkıosa yarın bu sayıyı 5 10 20 ye cıkarmakta bızım elımızde dıye dusunuyorum.Hazır sony'ın su sıralar gozu Turkıyedeyken move satıslarında bır patlama yaratmak bence cok mantıklı.
  • Teşekkurler...

Fakat 1 eksi daha var Gladiator ü Online oynayamamamız !!!!! :D
  • Güzel inceleme .
    Bunu okuduktan sonra almaya karar verdim ve dün gece Teknosa'dan aldım.Ancak oyunları mecburen shopto gibi sitelerden alacağız
    sanırım çünkü ne zaman geleceğini bilen yok.
    Bunun dışında shopto dan 2. controller ve sport champions oyunu toplamda 75 euro civarı tutuyor.Gümrüğe falan takılmaz degil mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 29 Eylül 2010; 11:46:44 >
  • Starter pack, bizi ne kadar idare eder, navigation control hangi oyunlar için gerekli bende düşünüyorum shopto dan sipariş vermeyi...
  • @Mixenon

Starter pack ancak 1 ay idare eder bence çünkü içindekiler demo oyunlar.O yuzden hemen sport champions oyununu almayı düsünüyorum.
    Navigation control ise killzone tarzi FPS oyunlar için gerekli ama ondan önce şahsen ikinci controller alacağım.
  • starter pack 2 gün anca idare eder :|
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.