quote:Orijinalden alıntı: kopur quote:Orijinalden alıntı: kingman29 Ben çözdüm donmaların sebebini.Tek suçlu internet.İnternet bağlantısını kesince 1 kere bile donmuyo.Özellikle FIFA12'de her gün donuyo. Doğru, Sebep internet gözüküyor. Peki Ps3'te internetten sık sık düşüyor musun, yoksa benim Ps3'ün ethernet arızası mı azdı yine?
quote:Orijinalden alıntı: I-C-O quote:Orijinalden alıntı: kopur quote:Orijinalden alıntı: kingman29 Ben çözdüm donmaların sebebini.Tek suçlu internet.İnternet bağlantısını kesince 1 kere bile donmuyo.Özellikle FIFA12'de her gün donuyo. Doğru, Sebep internet gözüküyor. Peki Ps3'te internetten sık sık düşüyor musun, yoksa benim Ps3'ün ethernet arızası mı azdı yine? Ben de modeme PS3'ten başka bir alet bağlandığında oluyor o
Hard disce bf3 yükledigimden beri 50 defa dondu bu donmalar genelde internet ve işlemci tabanlı yapıcak bişi yok yeni nesil gelene kadar devam
Teşekkürler arkadaşlar konuyu açmadan önce bir arkadaşıma sordum. O da ben de donma olmuyor diyince kafayı yeme noktasına gelmiştim. Şimdi rahatladım.