Şimdi Ara

Ps3 netflix nedir biri anlatabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Film kiralayıp izleme servisi.

TR'de olduğumuz için kullanamıyoruz ama VPN ile bu sorunda çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Film kiralayıp izleme servisi.

TR'de olduğumuz için kullanamıyoruz ama VPN ile bu sorunda çözülüyor.

internette bazı menülerde tv video menüsü var bende yok nasıl yapabilirim.
  • Menü içeriği açılmış olan PSN hesabının bağlı olduğu bölgeye göre değişmekte.

USA bölgesinde Amazon Video, NetFlix olup UK bölgesinde BBC Player olması gibi.
  • quote:

Menü içeriği açılmış olan PSN hesabının bağlı olduğu bölgeye göre değişmekte.

USA bölgesinde Amazon Video, NetFlix olup UK bölgesinde BBC Player olması gibi.

Şimdi ben istesem o menüyü çıkartamazmıyım
  • Dediğim gibi PSN'i açtığın bölgeye göre menüye içerikler geliyor.

İsteyen çıkartamıyor o tarz uygulamaları menüde. Sony tüm bölgelere her uygulamayı çıkartmıyor. XBOX360'da da durum aynı. VPN ile hepsini kullanıyorum gerçi 1-2 dakikalık iş.
  • quote:

Dediğim gibi PSN'i açtığın bölgeye göre menüye içerikler geliyor.

İsteyen çıkartamıyor o tarz uygulamaları menüde. Sony tüm bölgelere her uygulamayı çıkartmıyor. XBOX360'da da durum aynı. VPN ile hepsini kullanıyorum gerçi 1-2 dakikalık iş.

Vpn nedir nasıl kullanıyorsun hepsini bide sende o menü varmı varsa anlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyy7

quote:

Vpn nedir nasıl kullanıyorsun hepsini bide sende o menü varmı varsa anlatırmısın

Şuan PS3 yok bende ama VPN işlemini anlatan türkçe videolar var YouTube'da.

PS3'ü sadece oyun, müzik ve film izlemek için kullanıyordum, birkaç güne tekrar alıcam hayırlısıyla. Menüye bu kadar takılma çünkü VPN yapsan bile mevcut bağlantı hızın düşüyor. Müzik dinlerken etkilemiyor ama video stream ederken görüntü donabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heyy7

quote:

Şuan PS3 yok bende ama VPN işlemini anlatan türkçe videolar var YouTube'da.

PS3'ü sadece oyun, müzik ve film izlemek için kullanıyordum, birkaç güne tekrar alıcam hayırlısıyla. Menüye bu kadar takılma çünkü VPN yapsan bile mevcut bağlantı hızın düşüyor. Müzik dinlerken etkilemiyor ama video stream ederken görüntü donabilir.

Çok saol teşekkür ederim

• Her zaman.
  • quote:

Her zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.