TR'de olduğumuz için kullanamıyoruz ama VPN ile bu sorunda çözülüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Film kiralayıp izleme servisi.
TR'de olduğumuz için kullanamıyoruz ama VPN ile bu sorunda çözülüyor.
internette bazı menülerde tv video menüsü var bende yok nasıl yapabilirim.
Menü içeriği açılmış olan PSN hesabının bağlı olduğu bölgeye göre değişmekte.
USA bölgesinde Amazon Video, NetFlix olup UK bölgesinde BBC Player olması gibi.
quote:
Menü içeriği açılmış olan PSN hesabının bağlı olduğu bölgeye göre değişmekte.
USA bölgesinde Amazon Video, NetFlix olup UK bölgesinde BBC Player olması gibi.
Şimdi ben istesem o menüyü çıkartamazmıyım
Dediğim gibi PSN'i açtığın bölgeye göre menüye içerikler geliyor.
İsteyen çıkartamıyor o tarz uygulamaları menüde. Sony tüm bölgelere her uygulamayı çıkartmıyor. XBOX360'da da durum aynı. VPN ile hepsini kullanıyorum gerçi 1-2 dakikalık iş.
quote:
İsteyen çıkartamıyor o tarz uygulamaları menüde. Sony tüm bölgelere her uygulamayı çıkartmıyor. XBOX360'da da durum aynı. VPN ile hepsini kullanıyorum gerçi 1-2 dakikalık iş.
Vpn nedir nasıl kullanıyorsun hepsini bide sende o menü varmı varsa anlatırmısın
quote:
Orijinalden alıntı: heyy7
quote:
Vpn nedir nasıl kullanıyorsun hepsini bide sende o menü varmı varsa anlatırmısın
Şuan PS3 yok bende ama VPN işlemini anlatan türkçe videolar var YouTube'da.
PS3'ü sadece oyun, müzik ve film izlemek için kullanıyordum, birkaç güne tekrar alıcam hayırlısıyla. Menüye bu kadar takılma çünkü VPN yapsan bile mevcut bağlantı hızın düşüyor. Müzik dinlerken etkilemiyor ama video stream ederken görüntü donabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: heyy7
quote:
Şuan PS3 yok bende ama VPN işlemini anlatan türkçe videolar var YouTube'da.
PS3'ü sadece oyun, müzik ve film izlemek için kullanıyordum, birkaç güne tekrar alıcam hayırlısıyla. Menüye bu kadar takılma çünkü VPN yapsan bile mevcut bağlantı hızın düşüyor. Müzik dinlerken etkilemiyor ama video stream ederken görüntü donabilir.
Çok saol teşekkür ederim
Her zaman.
quote:
Her zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme