Bildirim
ps3 network sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Canı sıkılınca yapıyor bazen bir de download falan yapıyorsan bir müsaade et login olurken.Ondan sonra demiyor bağlandı isen. -
Özellikle ps3 versiyonunu internet üzerinden güncelleme yaparken bende bu tarz bir hatayı üst üste 3 kez aldım ve sonunda vazgeçtim ve bi usb bellek aldım güncellememi yaptım ama oyun demoları...vs indirirken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer sende güncelleme yapmakta sıkıntı yaşıyorsun en iyi çözün USB bellek dostum hiç uğraşma. -
23 mart gelsede alsam hiçte hata verse ona bile fitim yaw -
Buna pek hata da denemez çünkü cihazdan kaynaklanmıyor sony serverlarından kaynaklanan bir problemdir ve düzelir diye düşünüyorum kafaya takılacak bir durum değil. -
işin kötüsü online iken yani oyundayken kopuyo birdenbire resistance da kopmuyo ama nba oynarken hergun mutlaka 1 kere düiüyorum ps den haliyle oyunu kaybediyorum sanırım dediğiniz gibi sony den kaynaklanan bir sorun -
Sony Online olayında geri bunu herkes biliyor ve kimse tartışmıyor altyapı çalışmaları henüz devam ediyor o nedenle zaman vermek lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X