Şimdi Ara

PS3 NY PARTİSİ GÖRÜLMEMİŞ FOTOLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten USB sini takıp öylede oynayabiliyoruz.Biteceği zmn takarız.Hem şarjı dolar hem oyununa devam etmiş oluruz.
  • 24-30 saat kadar dayanacağı söyleniyor şarjın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

24-30 saat kadar dayanacağı söyleniyor şarjın...

Vay be.Ben bu kadar dayanacağını beklemiyordum doğrusu.İşşalh doğrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

5. resim oldukça dikkatimi çekti. mouse ve klavye... peki fps oyunları için de klavye+mouse desteği olacak mı acaba? mükemmel de olur.

Kesin olması lazım.Elbet bunuda düşünmülerdir yani.
  • Ayrıca dikkatimi bişey çekti.
    3.Resimde ekranda herhangi bi yansıma yok. Dışarda ışık var v TV ye bakıyo.Acaba o TV nin modeli nedir?
    Kırmızılı siyahi adamda ağzı açık oyun oynuyor.Ben de olsam onun yerinde F1 oyununu oynasam ağzım 1metre açılır.
  • Sanırım o son çıkan Sony 1080p tvlerden. Özel bi cam bölmesi var hem yansımayı önlüyo hem ekranı koruyo hem de kahve ypıyo sanırım Kahve dışındaki şeyler doğru ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Sanırım o son çıkan Sony 1080p tvlerden. Özel bi cam bölmesi var hem yansımayı önlüyo hem ekranı koruyo hem de kahve ypıyo sanırım Kahve dışındaki şeyler doğru ama

Wouv süpermiş.Bi ara fiyatını öğreniyim.Hoşuma gitti gerçekten.
  • şu özel yansımayı önleyen camlardan biz de bulabilir miyiz
    bizim salondaki televizyon maşallah görüntülerden çok dışarısını gösteriyo
  • AHhahaha evet yahu.Aslında her tvde artık bulunması gerek.
  • Bende 84 ekran 100hz vestel onyx flat tv var, valla ekranı gerçekten çok iyi. Toz birikmiyo üstünde ve yansıma gerçekten yok denecek kadar az. Ps2 ve dvd için uygun bi tv... Aksam oynayınca zaten sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: The oz. show

Ehehe tabikide SONYMANIA

Resimler için eline sağlık ... yorumlarını'da okudum bütün herkesin yorumlarını okuduğum gibi ve çok beğendim arkadaşım
    emeğine sağlık ,resimlerin her biri de çok güzel duruyor ayrıca ...

• quote:

Orjinalden alıntı: SONYMANIA

quote:

Orjinalden alıntı: The oz. show

Ehehe tabikide SONYMANIA

Resimler için eline sağlık ... yorumlarını'da okudum bütün herkesin yorumlarını okuduğum gibi ve çok beğendim arkadaşım
    emeğine sağlık ,resimlerin her biri de çok güzel duruyor ayrıca ...

Eywallah abim.Sana özendik bişeyler yapalım dedik.Beğendiğine sevindim.PS3 ruhu kalbimizde

• bittim ya. tam bir multimedya bilgisayarı bu. bağlarsın monitore. film izlersin müzik dinlersin oyun oynarsın. surf yaparsın. hepside inanılmaz hızlı. bu beni asosyal yapar ya. birşey sorucam xbox360 da aynısını yapabiliyormuyuz. yani bilgisayar kasası gibi kullanabiliyormuyuz. mause klavye takıp oyunları öyle oynayabiliyormuyz? film müzik dinleyip aynı zamanda nette surf yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

bittim ya. tam bir multimedya bilgisayarı bu. bağlarsın monitore. film izlersin müzik dinlersin oyun oynarsın. surf yaparsın. hepside inanılmaz hızlı. bu beni asosyal yapar ya. birşey sorucam xbox360 da aynısını yapabiliyormuyuz. yani bilgisayar kasası gibi kullanabiliyormuyuz. mause klavye takıp oyunları öyle oynayabiliyormuyz? film müzik dinleyip aynı zamanda nette surf yapabiliyormuyuz?

Ne yani XBOX360 mı alıcaksın?
    PS3 için sölediklerin doğru ama.İyiden asosyal olucaz.
  • adamlar oturmuş başıma oynuolar bizde burda resimlere bakıoz
    nasıl adalet bu yauuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

adamlar oturmuş başıma oynuolar bizde burda resimlere bakıoz
    nasıl adalet bu yauuuuuuu

Bizde karşısına oturucaz elbet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etez

benden de bi video

http://news.com.com/1606-2_3-6132101.html?tag=cnetfd.ld2

Teşekkürler video için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etez

benden de bi video

http://news.com.com/1606-2_3-6132101.html?tag=cnetfd.ld2

Video süper
  • PS3'te oyunlarda klavye,mouse desteği olsa da pek kullanmam herhalde.Ha DS2 ile rahat FPS oynamaya alışamassam bilmiyorum ama,rahat rahat oyun oynamak varken,klavye mouse la oynamak artık bana pek akılcı gelmiyor.Konsolda çok rahat FPS oynanabildiğini görünce....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 6 Kasım 2006; 17:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.