Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR

-
-
Tanesini 50 liradan mi satiyorsunuz hocam toplu olarak hepsini birden alinca hem de?
Edit: Ilani yanlis okumusum, fiyati belirlememissiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 9 Şubat 2021; 22:49:31 > -
DH kardeşlerim için özel olarak, TAKASada açtım
PS4 muadil oyunlarıyla TAKASTA var. parasal olarak +sı -si ,altı üstü konuşulur.
Vatana millete hayrlı olsun
Forumumuz ,bip, telegram ve vatsaptan takas teklifi yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Şubat 2021; 5:7:29 >______________________________
-
TAKAS VAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Şubat 2021; 5:59:0 >______________________________
-
Evet, takriben piyasadaki fiyatının yarısına topluca vericem, toplamaya kalksan 3500*2 = 7 bini bulur yarı fiyatına veriyorum. Ayrıca zaten bunların bazılarını da bulamazsın parayla. Örneğin Nier , Journey ..trilogyler falan filan nispeten bulunabiliyor şimdilik. Birde çizikli de çıkması ihtimali yüksek aldıklarının paranla rezillik durumları da cabası. Örnek:şekil A ,ben😢
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FFAC63F0Evet, takriben piyasadaki fiyatının yarısına topluca vericem, toplamaya kalksan 3500*2 = 7 bini bulur yarı fiyatına veriyorum. Ayrıca zaten bunların bazılarını da bulamazsın parayla. Örneğin Nier , Journey ..trilogyler falan filan nispeten bulunabiliyor şimdilik. Birde çizikli de çıkması ihtimali yüksek aldıklarının paranla rezillik durumları da cabası. Örnek:şekil A ,ben😢
Hocam, PS3 oyunlarinin tanesine 100 lirayi kim verir askina, piyasasinin 100 lira olmasi imkansiz.
-
tekli alım için alışveriş sayfalarına bakabilirsin, istediğin şekilde sevip beğenip alayım diyen 28. kişisin dostum. kolaylık olsun diye takasta var diye yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 11 Şubat 2021; 9:38:19 >______________________________
-
günceldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 14 Şubat 2021; 21:51:31 >______________________________
-
Arkadaşlar Takas en kolayı. Gerçekten en kolayı 🙂Takaslik oyunların varsa ayır listesini yaz bana. istediklerini de belirt. Muadilleri olanlar kafa kafaya change.örnegin ;senin İlgini çekmez bendekiler , sendekilerde benim ilgimi çekmez durumları da olası. Çekme ihtimali yüksek 😊Diğer oyunlar içinse + sı - si konuşulup anlaşılır eftyle hallolur👍 takas için aradığım öncelikli oyunlar yukarıdaki ilk mesajımda var👍 ______________________________
-
Günaydın .bazıları takaslandi bazıları satıldı.listeyi ilk fırsatta güncellicem. Bugüne yarına yeni full seriler eklicem👍 ______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X