Şimdi Ara

PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR
    selamlar herkese
    kişisel Ps3 kişisel oyun kütüphanemi topluca satıyorum.
    Ps3 arşivine başlamak veya büyütmek isteyenler için güzel bir imkan ve fırsat olur ümidindeyim. 
    oyunlar sıfır temizliğinde ve o ayarlardadır .sıfır oyunlarda var içinde

cep: 05062987888

Vatana millete hayrlı olsun

Ayrıca DH ya üye özel kardeşlerim için TAKASada açtım

Nintendo Switch oyunlarıyla
    PS3 anime tarzı ve dans oyunlarıyla,
    PS2 fatal frame serisi ve silent hill serisiyle ,
    PS1 Tekken serisiyle TAKASTA var.
    parasal olarak +sı -si ,altı-üstü konuşulur.

forumumuz ,bip, telegram ve whatsaptan takas yapabilirsiniz.
    Oyun isimlerini yazmaya gerek duymadım zaten biliyorsunuzdur fiyat ve değerlerini.
    Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. pek çoğu kafa oyunlardır.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/859880/461af5db-0fa2-48 PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR
    Fiyat : 1 TL Miktar : 71 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• hocam pm attım bakabilir misiniz

• Tanesini 50 liradan mi satiyorsunuz hocam toplu olarak hepsini birden alinca hem de?

Edit: Ilani yanlis okumusum, fiyati belirlememissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 9 Şubat 2021; 22:49:31 >
  • DH kardeşlerim için özel olarak, TAKASada açtım

PS4 muadil oyunlarıyla TAKASTA var. parasal olarak +sı -si ,altı üstü konuşulur.

Vatana millete hayrlı olsun

Forumumuz ,bip, telegram ve vatsaptan takas teklifi yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Şubat 2021; 5:7:29 >
  • TAKAS VARPS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Şubat 2021; 5:59:0 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

Evet, takriben piyasadaki fiyatının yarısına topluca vericem, toplamaya kalksan 3500*2 = 7 bini bulur yarı fiyatına veriyorum. Ayrıca zaten bunların bazılarını da bulamazsın parayla. Örneğin Nier , Journey ..trilogyler falan filan nispeten bulunabiliyor şimdilik. Birde çizikli de çıkması ihtimali yüksek aldıklarının paranla rezillik durumları da cabası. Örnek:şekil A ,ben😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FFAC63F0

Evet, takriben piyasadaki fiyatının yarısına topluca vericem, toplamaya kalksan 3500*2 = 7 bini bulur yarı fiyatına veriyorum. Ayrıca zaten bunların bazılarını da bulamazsın parayla. Örneğin Nier , Journey ..trilogyler falan filan nispeten bulunabiliyor şimdilik. Birde çizikli de çıkması ihtimali yüksek aldıklarının paranla rezillik durumları da cabası. Örnek:şekil A ,ben😢

Hocam, PS3 oyunlarinin tanesine 100 lirayi kim verir askina, piyasasinin 100 lira olmasi imkansiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zuko kullanıcısına yanıt

tekli alım için alışveriş sayfalarına bakabilirsin, istediğin şekilde sevip beğenip alayım diyen 28. kişisin dostum. kolaylık olsun diye takasta var diye yazdım. PS3 orjinal kutulu nadir 71 adet oyun TAKASTA VAR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 11 Şubat 2021; 9:38:19 >
  • günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 14 Şubat 2021; 21:51:31 >
  • Arkadaşlar Takas en kolayı. Gerçekten en kolayı 🙂Takaslik oyunların varsa ayır listesini yaz bana. istediklerini de belirt. Muadilleri olanlar kafa kafaya change.örnegin ;senin İlgini çekmez bendekiler , sendekilerde benim ilgimi çekmez durumları da olası. Çekme ihtimali yüksek 😊Diğer oyunlar içinse + sı - si konuşulup anlaşılır eftyle hallolur👍 takas için aradığım öncelikli oyunlar yukarıdaki ilk mesajımda var👍
  • Günaydın .bazıları takaslandi bazıları satıldı.listeyi ilk fırsatta güncellicem. Bugüne yarına yeni full seriler eklicem👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.