çok haklısınız.bu ne küçümsemek yaa.bu forumda bir üyeyle dalga geçme hakkını nerden alıyorsunuz onu anlamıyorum.eğer bu forumdaki üstünlük yaşsa bu foruma 70 yaşındaki dede üye olunca o zaman hepimizden üstün olur.
quote:
Orijinalden alıntı: DaruDe
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_yılın
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Bazılarımız forumda olduğunu unutuyor galiba..
çok haklısınız.bu ne küçümsemek yaa.bu forumda bir üyeyle dalga geçme hakkını nerden alıyorsunuz onu anlamıyorum.eğer bu forumdaki üstünlük yaşsa bu foruma 70 yaşındaki dede üye olunca o zaman hepimizden üstün olur.
Kardeş sende açtığın konuda yazdıklarına dikkat et.PS3 oyunlarını bişeye benzetemezsen ve sen PS3 sahibiysen burdaki arkadaşlarda yaşını tahmin edebilir
+1
quote:
Orijinalden alıntı: DaruDe
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_yılın
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Bazılarımız forumda olduğunu unutuyor galiba..
Kardeş sende açtığın konuda yazdıklarına dikkat et.PS3 oyunlarını bişeye benzetemezsen ve sen PS3 sahibiysen burdaki arkadaşlarda yaşını tahmin edebilir
ayıptır sorması nasıl tahmin edebilirler? baba vanga mübarek.bak kardeşim ben ps3 ü god of war 3 için aldım ps3 ü aldığımda hiçbir ps3 oyunu bilmiyordum sadece modern warfareyi biliyordum ve internette ps3 oyunlarını araştırdım pek güzel oyun yok ama yukarıda yazılanlar süper oyunlar onları en kısa sürede alıcam.
spartan total war tarzı bir oyun biliyorum gowada benziyor Viking battle for asgard Gowdan sonra en çok zevk aldığım oyun binlerce kişilik kuşatma savaşları harika oyunda :D
ne kadar sorun ediyosunuz şöyle konuları...oyun bilmiyormuş işte adama tavsiye vericeğinize gidiyosunuz dalga geçiyosunuz...yardımcı bile olmuyosunuzki...
uncharted,assassin's creed,heavy rain bu oyunlara bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme